Allmänt

Bygga koja på balkongen..? ;-)

bygga-koja1

 

😉 Nej, faktiskt inte.. *s*

Men nu är jag klar i tvättstugan, och det innebär tvätt på tork överallt i vanlig ordning. Och eftersom till och med vi stackars boråsare fick fint väder idag (förutom möjligtvis den här förbaskade blåsten, men den välkomnar jag i och för sig idag..*s*) så beslutade jag mig för att hänga upp allting på balkongen. Problemet är bara att vår lilla torkställning inte tar hur mycket som helst, så jag fick ta till balkongräckena också. Som inte  heller räckte till… Så just nu ser hela balkongen ut som en jättekoja. 😀 Jag skulle tro att mina syskonbarn skulle haft ett mekka här uppe bland mina sängkläder och överkast idag. *s*

 

cutecolorsloveicon1

 

Resten av dagen har jag ägnat åt att fixat foton för Hräsvelgs hemsida – och för bloggen här såklart – men jag hann inte bli klar, för helt plötsligt dök Håkan och Jonas upp, kaffesugna såklart efter sin Göteborgstur. =)) Som tur var så slängde jag ju ihop en sockerkaka i förrgår så jag blev inte helt tagen på sängen i allafall. 😛 Men nu har dom dragit vidare och jag ska fortsätta här med alla foton. Det är en massa bilder som ska in, men framför allt nya sidor som ska skapas, så det är det jag får greja med nu ett par dagar. Dock blir det en paus till lite senare, för då dyker Håkans son Nicklas och hans sambo Linda upp. 😀 Och innan dess vill jag ha middagen så gott som klar, så det bara är att fixa det sista.

 

cutecolorsloveicon1

 

Hoppas ni har en riktigt skön dag i solen alla! Må så gott, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...