Allmänt

En ny frys! :-D

jag-o-loxylove3

 

God förmiddag på er alla!

 

Det blev lite sent här idag. Inte för att jag har sovit länge precis, jag har inte sovit alls om sanningen ska fram, utan för att det har varit lite andra grejer på gång här på morgonen. Men framför allt har jag pysslat med min älskade Loxy och hållt koll på honom eftersom han fick sin första fasta föda i går kväll efter drygt två dygns fasta.

Det har gått jättebra än så länge. 😀 Faktum är att han inte ens har gjort behov nr.2 än, men det är ju inte så konstigt. Hans lilla kropp suger ju åt sig allt den kan nu, trots att han har fått näringsersättning under de här två dagarna. Och matlusten har det inte varit något fel på, tvärtom har jag fått ge honom småportioner så han inte ska sätta i halsen när han äter. 😛 Kokt kyckling med ris och morotspuré är tydligen en höjdare. =))

Men han är fortfarande väldigt trött och sover mycket och det säger jag inget om. Han måste vara totalt urlakad. Så länge han inte visar tecken på uttorkning så låter jag honom vara och håller bara koll på honom. Men han får fortfarande ett tillskott som heter Probade Gel som ställer mag- och tarmfloran tillrätta och som ger honom den näring han har förlorat under sina sjukdagar.

 

saphiraportratt1

 

En vansinnigt tråkig sak är bara att jag tvingades säga nej till den här lilla ljuvligheten idag. 🙁

Min kära syster bad mig vara barnvakt åt Saphira idag, och jag har verkligen ångest för att jag tvingades säga nej till henne. Men jag kan verkligen inte ta hit den lilla yrhättan idag när Loxy är så trött och fortfarande lite ostadig, han måste få lugn och ro. Hade det gällt något som helst annat så hade jag inte tvekat, men att han är sjuk – det måste jag bara prioritera. Det känns dock inte roligare för det. *suck*

Hade Håkan varit hemma hade vi kanske kunnat lösa det ändå. Då hade jag varit ute med Saphira och han inne med Loxy. Men han är iväg redan, dock på en mycket rolig sak för min del. Ja, för hans del också i och för sig, men just nu känns det mer som det är jag som kommer att ha mest glädje av det. Vi ska nämligen köpa ett extra frysskåp idag! 😀

Jag har kämpat länge nog nu, med att försöka få in en månads storhandling plus alla mina bakverk och allehanda matpajer och annat i en för liten frys (en sån där ”halv” under kylen typ) och när jag för några dagar sedan fick slänga massor av äppelkaka som blivit dålig för att jag inte haft plats att frysa den så var måttet rågat! Så nu blir det en extrafrys här hemma och baklusten som nästan fick sig en knäck ett tag har återvänt med full styrka! 😀

 

Nu ska jag plocka fram lite fikabröd och sätta på kaffe tills Håkan och Jonas dyker upp här, och sen sätter jag mig nog vid symaskinen en stund. Ha en jättefin dag alla! Det är ju rena värmeböljan idag – 12+ i skuggan! 😛

 

På återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej fina du<3 Usch inte bra:( Åh så gullig du är som får migrän för att du är så orolig för din vovve<3 Du låter lika djur”galen” som jag:)
  Fast det är ju inte bra med migrän alltså men du förstod kanske vad jag mena;)
  Ja gör det, själv vakna jag nyss efter en liten tupplur, har feber:(
  Längtar tills vi hörs igen:)
  Kram blandad med ipren så din huvudvärk blir bättre:)<3

 2. oj oj… här hänger jag verkligen inte med känner jag (skäms). Stackars lilla Loxy, hoppas han blir frisk snart!!!! Stor kram till er

Kommentarer är stängda.