Allmänt Blommor & växter

En vacker vit orkidé…

vit-orkide2

 

God kväll på er alla!

 

Jag var bara tvungen att kika in en snabbis och visa er den här ljuvliga Orkidén som Håkan fick av sin dotter Maria och hennes sambo idag. 😀 Jag är ju överlycklig förstås, för jag har ju lika mycket glädje av blomman som Håkan. 🙂 Och den här två-stjälkade Orkidén var verkligen jättevacker och kommer passa perfekt ihop med min mörkrosa orkidé i köksfönstret. =))

 

vit-orkide1

 

Till att börja med står den dock på köksbordet eftersom fönstret är fullt med pelargoner. Men där gör den sig jättebra också, och jag har länge tänkt skaffa en blommande växt till bordet. Till hösten, när det är dags att övervintra pelargonerna i källaren så kommer jag däremot att fylla fönstret med orkidéer i stället. Jag tror det kommer att bli jättefint! 🙂

 

vit-orkide3

 

Jag glömde totalt att fota idag när Maria och Micke var här, men vi fikade förstås och nu plockade jag fram Silviakakan och Sverigekakan som jag har sparat tills idag, plus mockarutor dekorerade med en jordgubbe, radiokakor och små mördegskakor.
Inte sju sorter men fem i allafall.. 😉

Det var en jättetrevlig stund och eftersom jag vilade en timme innan så var jag i allafall inte lika dödstrött som tidigare idag. Tack o lov, för jag trodde jag skulle somna stående här ett tag i förmiddags.

Men nu ska jag faktiskt ta mig en liten vila till, så jag orkar med att sitta uppe en stund i kväll och titta på tv. Vi tänkte kika på ”K-19: The widowmaker” på tv4+ klockan 22.00, eller möjligtvis ”Tomb raider 2: Lara Croft and the cradle of life” på 4:an 21.15. Vi får se vad det blir. Men först en liten vilostund för min del.

 

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni får en mysig kväll!

På återseende alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...