Allmänt

Morgonkaffe på balkongen…

loxymorgon52

 

God morgon på er alla!

 

Ännu en ljuvlig morgon på balkongen med kaffekoppen och laptopen. 😀 Men det blåser en hel del så det är tur att vinden är så mild, annars hade man nog frusit en del. Det är dock 19 grader här i skuggan på balkongen och den temperaturen halv nio på morgonen ska man väl inte klaga på. 😉 Men jag hade gärna haft det ännu varmare. För min del kan det nästan inte bli för varmt. =))

 

cutecolorsloveicon32

 

Natten fortsatte i samma stil som första delen – sömn nån timme och sen vaken igen. Så jag har varit uppe ungefär varannan timme i natt, suttit en stund på balkongen och försökt att bli trött igen. Vid sex-tiden gav jag dock upp, så nu har jag suttit här ute ett par timmar och njutit av morgonen. Och jag kommer förmodligen bli kvar här ett bra tag till… 😉
Håkan har också vaknat nu och gör mig sällskap här ute med morgonkaffet, men lilleman sover fortfarande som en stock. Den där knasbollen får man ju väcka på mornarna om man ska få upp honom. Gör man inte det så sover han utan problem fram till lunch. Definitivt märklig hund jag har… *s*

 

cutecolorsloveicon32

 

Men nu ska jag fundera över vad jag ska göra idag. Det lutar åt lite bakning faktiskt… 😉 Jag läste i bloggen ”Linas Inredning” härom dagen om Jitterbuggar hon hade gjort, och blev så sugen på att testa det själv. Dessutom har jag fått ett recept på Vit chokladkladdkaka av Madeleine på ”Asta, en chihuahuas dagbok” som jag är väldigt nyfiken på. Så eventuellt blir det de två idag. =))

 

Men först av allt ska jag försöka lindra huvudvärken lite som inte riktigt har velat ge med sig de senaste dagarna. Och så blir det förstås en vovvepromenad också innan jag sätter igång här hemma.

Jag läste även på aftonbladet.se att Michael Jackson är död. Jag har väl aldrig  varit något direkt jättefan av honom även om jag alltid tyckt att han var en duktig artist, men det kändes onekeligen väldigt märkligt att läsa det. Han har liksom alltid funnits, i allafall i hela min tonårstid och vuxna liv. Och visst har han gjort mycket bra tycker jag. Dock en hel del underligt också om man ser på hans privata liv. Mycket av det kommer väl att tas upp nu, och mycket kommer säkert att nekas till. Så är det ju alltid när någon går bort, då ska bara de positiva sakerna nämnas.

Tråkigt är det ju i allafall, hur som helst. 

*** 

Hoppas ni får en riktigt skön dag idag också, och tack för era gulliga kommentarer alla. Jag blir lika glad varenda gång någon lämnar ett litet avtryck eller kommenterar det jag har skrivit. 🙂 Jag ska kika runt hos er nu på förmiddagen och svara på dem, och ta mig en liten titt på vad ni har haft för er sedan senast. =))

 

På återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

  1. säger:

    Hejsan! Trevlig blogg och vacker sida! Ha en bra dag! //Linda

  2. säger:

    Soliga godmorgon önskningar vännen! Kikar bara på datorn en snabbis för att göra ett jobb sen är det ute igen för mig. Messade på msn igår men vet inte om du såg det. När du orkar och kan slå mig gärna en signal och messa även gärna ditt kontakt kort till min mobil. Någonstans när jag byte förlårade jag lite kontakter. Det var nog när jag sinkade mot min outlook som inte hade alla nya kontakter. Iaf…Grattis till Håkan i efterskott!! Visst är sommar härlig? Fast du kommer ALDRIG att tro vilken grej jag gjorde häromdagen..ska blogga om det när jag hinner! Jag lånade ut min mini till en kompis och den andra bärbara har jag inte känt någon behov av att ha ute just nu. Korsord för hela slanten haha. Många många härliga äntligen är det sommar kramar!!

  3. säger:

    Nu är det varmt ja, fast hos mej är det inte så varmt i sovrummet så jag sover ganska gott trots värmen.
    Ska du baka i denna hetta? Du är beundransvärd du…..
    Kramis!

  4. säger:

    Tack så mkt så roligt att höra att folk tycker att han är fin.
    Speciellt efter att jag har klippt honom =)
    Morgon kaffe det är det bästa..
    Här råkade vi sova lite länge =S
    Revo är oxå en sömntuta så han sover tills man går upp eller väcker honom.
    Det är väl härligt =)
    Min mammas hundar skall ständigt ut kl 06,00 på morgonen usch..
    Hoppas ni får en mkt härlig dag.
    Kram

  5. säger:

    åh, vet precis hur jobbigt det är att inte få sova. Har inte heller sovit ordentligt nu på tre nätter i rad. Man blir tokig! Hoppas att du får sova ikväll, ska hålla tummarna för dig!

  6. säger:

    Hej!

    Kikar in och säger hej och voff! 😉

    Supermysig blogg! Fina tankar och bilder!

    Ha en fortsatt bra dag!

    /Linda

Kommentarer är stängda.