Allmänt Djur

Underbart vackra Kevin – min kompis Heliga Birma

kevin1

 

Det börjar bli dags för mig att börja med maten här, jag har bjudit hem min mor på middag idag. 🙂 Men innan dess så måste jag bara få visa en av de vackraste katter jag vet – nämligen min kompis Guns Heliga Birma Kevin.

Jag har suttit och gått igenom massa nya och gamla foton för min fotovägg som jag håller på med här hemma, och det tar nog bra mycket längre tid än det egentligen måste, bara för att jag blir så himla nostalgisk när jag ser alla foton som jag helt glömt bort att jag hade. Bland annat hittade jag ett gäng jättefina kort på denna vackra katt som jag tidigare fått skickade till mig och sedan scannat in i datorn.

Jag vet inte riktigt hur gammal Kevin är på det här kortet, men jag tror att han är ganska ung här. Nu är han – jag minns inte exakt – men runt 16-17 år om jag inte minns fel. Och han är fortfarande lika vacker. De där blå ögonen gör sig inte rättvisa på kort. Dom är ännu mer isblå och förtrollande i verkligheten. Jag vet att Kevin börjat få lite ålderskrämpor nu på senare år, men han strosar fortfarande omkring där hemma och myser, numera delandes hemmet med Guns söta chihuahuakille Olle. 😀

 

Jag har inga planer på att skaffa fler katter, men om jag nånsin skulle få lust igen så blir det en Helig Birma. Och jag vet att till och med Håkan, som inte är så mycket för katter egentligen, är väldigt förtjust i Kevin. 🙂

 

Men nu var det matlagningsdags här. =))

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  gud vilken fin blogg du har ;D

 2. precis en sån katt såg vi för nån dag sen… å både jag å sambon (å tjejerna) sa att en sån vill vi ha.. nu ska ju vi inte ha katt.. men om, om.. kram

 3. säger:

  Hej hej. Här funkar allt som vanligt och det är underbart att ha hem honom 🙂 Tack så mycket igen för all hjälpen:) Föresten, hur har det gått med min header? kramar

 4. tack så mycket själv, såna kommentarer värmer alltid!
  hoppas du haft en bra dag? (:

 5. Oj då vad ser jag? Min härliga katt Kevin. Du är då för go tjejen som tar med honom på din blogg. Kramar i massor och tack för du vill visa upp Kevin.

Kommentarer är stängda.