Personligt

Förbaskade regn! Var är sommarvädret??

regnigt2

 

Det är en fullkomligt för jäklig dag!!

 

Jag brukar verkligen försöka se saker så positivt jag kan, till och med vårat odrägliga sommarväder som inte är någon sommar. Men idag kände jag att jag hade nått en gräns. När hela dagen bara är grå, trist, mörk och idiotblöt så tappar man liksom den där positiva inställningen. Idag har jag nästan känt mig deprimerad. Trots att vi har massa stora fönster här hemma som släpper in ljus, så hjälper ju det föga om det inte finns nåt ljus att släppa in. Så idag har det varit så himla mörkt här att jag har haft varenda jäkla lampa tänd hela dagen för att få lite ljus.

 

Jag har haft en hel del för mig, med storstädning, tvättstugetid och inramning av alla utskrivna foton, men allt har känts så himla trist! Det här är verkligen en riktig deppardag känner jag.

 

regnigt1

 

Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt med min lilla gosevovve, sätta på en dvd och frossa i varm choklad med marsmallows och vispgrädde.

 

Tröstätning kallas sånt va?  😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

 1. säger:

  Tack tack =)
  Hur hittade du till mig?

 2. säger:

  Ja det j-kla regn!! Men vilken läcker fågelmatsmojäng du har!! Kram!

 3. säger:

  KUl du hittade de till mig 🙂 Hoppas du fortsätter följa oss 🙂

 4. säger:

  Hehe så du testade marsmallowsen till slut 😉 Det ska komma bilder, men jag har haft så fullt upp att inte ens datorn har fått vara med på ett hörn idag. Än mindre kameran 😛
  Men jag håller med om att vädret är allt annat än peppande.

  Bilderna från igår har jag väntat på och dom är härligaa! Det lyser lycka från honom och jag älskar dom 🙂

  Puss puss

 5. säger:

  sv,det gör ingenting ;D det var så lite så ;), vad rooligt att höra att du kommer kika in på bloggen någon mer gång ;D, händer ikväll då?

 6. säger:

  Ser rätt gott ut det där.

  Ja, det är vår lilla sköldpadda. En liten, busig godsak.

 7. Ååååh frestande chokladen och mys med vovve lät:D Deppdagar kan vara riktigt mysiga när man väl låter sig ha lite kul och njuta:) Ja vädret har verkligen varit blääää:(:P Nu är det dock superfint och jag sitter inne:p hahha men nu orkar jag inte gå ut *suck på mig* Men är sugen på att ut och gå med ipod så då blire mys i solen ändå:) Som jag skrev i en tidigare kommentar, tänk så roligt om vi kunde ut ooch gå med vovvar i fin natur och prata så som vi gör här i bloggarna och på mail:) Vilken stad är det du bor i?:)
  Kramkram<3

 8. Cherlindrea säger:

  Bompestjej: Ja, det hade verkligen varit kul att gå ut med hundarna tillsammans. Vad är det för hund du brukar gå ut med? Jag bor i Borås, men det har du säkert redan sett nu när jag svarar på detta. Långt ifrån Västerås minst sagt.
  Kramar!

Kommentarer är stängda.