Allmänt Personligt

Inte många knyck idag…

jag-o-loxylove1

 

Nej, några större utsvävningar har det inte blivit idag.

Jag har mest legat surat och tyckt allmänt synd om mig själv hela dagen. *s* Det är så himla trist att vara dålig, och man känner sig som en urvriden trasa. Jag tog en promenad ned till vår lilla närbutik med lilleman på eftermiddagen för att köpa mig senaste Drömhem & Trädgård, och kom tillbaka totalt slutkörd och med andnöd, för min astmainhalator hade jag förstås glömt att ta med mig. Jag har inga jätteproblem med astman annars, men den blir oftast lite värre när jag är förkyld, vilket jag förstås inte tänkte på när jag knallade iväg.

Så största delen av dagen som jag hade tänkt ägna åt att ligga i soffan med datorn i knät, har gått åt i sängen i stället. Det känns lite som om jag har legat i den där sängen en månad snart eller nåt. *skratt*

 

Jaja, nu ska jag sluta gnälla och klaga. 😛 Jag har i allafall haft trevligt sällskap av min bror här idag, som har drabbats av samma sak som mig, och då kunde vi ju lika gärna sitta här och snörvla tillsammans. 😉 Vi fikade och satt och pratade en stund innan han fick återvända hem till sin säng och jag till min. *s* Evelyn är hos sin morfar idag, vilket passade ganska utmärkt nu när Dennis blev sjuk, så får han tillfriskna lite i lugn och ro utan att ha den lilla aktiva damen klättrande omkring sig. 😀

 

Men nu orkar jag inte sitta uppe vid datorn längre, så jag säger ett tidigt god natt ikväll.

Hoppas ni har en mysig kväll alla, och får sova gott när det är dags.

Nu ska jag ta med mig lite glass att äta i sängen, och sen är det natti för mig och min lilla älskling. 🙂

 

Må så gott alla!

 

ice-cream-border-h

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Krya på dig! 🙂

  2. säger:

    Hoppas du mår bättre idag!

    kram C

  3. Vilken fin bild, ni har samma vackra blonda pälsnyans:)

  4. säger:

    men hej vackraste! Jo här har det hänt MASSOR och jag har tydligen flera tävlingar jag har missat att lägga ut. Tog en liten datorpaus i helgen och missade en hel del på favoforum med haha.
    Jätte tråkigt att du är så förkyld, hoppas du blir frisk snabbt. Idag är jag rätt ensam hemma förutom buspojken Noah. Skulle du orka så slå en signal! Jag har bara tänkt packa up allt ifrån helgen och så fylla i massor med papper som pojkarna behöver till skolstarten nästa vecka.

    Sköt om dig och massor med varma kramar
    Lori

Kommentarer är stängda.