Allmänt

Aningens bättre idag…

loxymorgon27

 

God morgon på er!

 

Jaha, då var det en ny dag, och jag har inte sovit speciellt bra i natt. Men det kanske inte är så konstigt när man bara kan andas genom munnen, som i sin tur gör att tungan känns som en träbit efter ett tag och hela munnen som ett grovt sandpapper. 😛 Så jag har suttit på balkongen med kaffekoppen och min senaste inredningstidning sedan klockan halv sju och njutit av en sval men skön morgon.

 

Förutom träbit/sandpappersbiten så känner jag att det nog börjar gå åt rätt håll här nu. Jag är fortfararande genomförkyld, men halsontet har gett med sig, och febern också tror jag. Så förhoppningsvis börjar eländet gå över. Det vore ju faktiskt något skönt måste jag säga.

 

Idag har jag en hel del att göra med foton som ska upp på Hräsvelgs hemsida, så jag hoppas jag får hålla mig någorlunda pigg några timmar så jag får lite gjort. Min kära syster kommer hit med Boss vid 9-tiden, och jag funderar på att kila ner till mamsen då och låta Loxy träffa Boss en liten stund innan dom ska vidare igen. Det kan han behöva idag, för nu börjar han äntligen piggna till efter senaste tidens värmeslag och intensiva helg ute på Frisegården. Han börjar till och med bli lite rastlös, ett gott tecken. 😉

 

Men först ska jag gå igenom alla mina mail, kommentarer och liknande och kika runt hos favvobloggarna på en liten morgonsväng. =))

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och må så gott!

 

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. uch uch.. förkyld är inte kul! Man kan verkligen känna sig döds-sjuk av bara en förkylning. Vila å vila, du får ta hand om dig!

    kram

Kommentarer är stängda.