Allmänt

Ge f***n i min scooter! …och god morgon ;-)

loxymorgon44

 

God morgon på er alla!

 

Idag ser det ut att bli en härlig dag! 😀 Det var ganska varmt igår också, men mulet och blåsigt och luften kändes tung att andas. (i allafall för mig som aldrig blir av med mina luftrörsproblem som jag alltid får efter en förkylning…) Men idag kändes det helt klart friskare när jag var ute på morgonturen med lilleman.
Jag höll för övrigt på att flyga i luften när jag kom ut på loftgången uppe hos oss, på väg ut idag. Precis när jag yrvaket stoppar nyckeln i låset så går mitt scooterlarm! Jag störtade fram till räcket och tittade ner, men där fanns inte en kotte! Jag begriper inte vart dom tar vägen, alla idioter som tycker att det är så himla roligt att peta igång mitt larm. Jag har redan fått klagomål från nån feg anonym granne som satt upp en lapp om att jag ”måste göra något åt mitt larm som går i tid och otid…”

Men för 17! Om alla bara kunde ge f****n i att titta på den med händerna så larmar den ju inte! Visst, det har hänt några gånger att larmet satt igång när en motorcykel startar precis inne på gården, men för övrigt går det bara när någon rör den. Och vad tusan ska dom röra min scooter för??! Jag har till och med kommit utrusande vid ett par tillfällen när tjejer försökt att provsitta den!? Och även lutat sig mot den medans kompisen fotat dom. (?!) Det tror 17 att larmet går då. Det är ju liksom de det är till för…

 

Nu på morgonen rusade jag alltså ner för att se vem det var som återigen varit på scootern, men där fanns förstås inte en själ. Ingenstans, varken i trappan, på gården eller på parkeringen eller i skogen bakom huset. Man ser ganska långt runt omkring när man väl kommit ut från gården, så den här personen måste ha sprungit för livet därifrån. Och sen såg jag vad det var som hade startat larmet.

Nån idiot hade satt fast reklamlappar på alla scootrar och moppar som står därnere. Suck säger jag bara!

 

cutecolorsfee22

 

Jaja, nu får jag släppa det där. Men jag vet ju att batteriet dras ur varenda gång larmet går, så jag måste ladda upp det igen här uppe i lägenheten. Man blir ju en smula frustrerad. Jag vill ju inte gärna stänga av larmet heller, speciellt inte nu när min granne precis fått sin scooter stulen här nere. Det var tredje eller fjärde gången dom var på den, och den här gången lyckades dom få med sig den.

 

Men nu ska jag varva ner lite från mitt abrupta uppvaknande idag och ta mig en kopp kaffe till. Sen har jag en header att fixa i ordning idag. 🙂 Det lär ta sin lilla tid, så jag lär nog vara sysselsatt större delen av dagen. Jag har lite grejer att ordna med Hräsvelgs hemsida också, så idag blir det en grafikdag vid datorn.

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och har lite gott väder att njuta av.

Jag återkommer lite senare. Må så gott!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...