Blommor & växter

Orkidé och Prickblad…

blommor4

 

Jag har ju helt glömt bort att lägga upp bilder på de fina blommorna som vi fick av Jonas och Virre när dom var här på kräftkväll hos oss förra helgen. När jag lade upp de andra fotona från kvällen så hade jag ännu inte hunnit fota dem. Men här kommer i allafall lite foton.

 

Jag är ju tokig i blommor, och min första fråga var om dom hade läst min blogg? *skratt*

Den här underbara Orkidén står numera på köksbordet och sprider glädje och skönhet varje dag. 😀

 

blommor3

 

Den är inte riktigt samma färg som min andra Orkidé men dom påminner en hel del om varandra. Denna är dock lite mörkare.
Den blommar något helt otroligt och har fortfarande flera knoppar som är precis på gränsen till att slå ut. Såå otroligt vacker!

 

blommor2

 

Som pricken över i:et så sitter det en jättesöt fjäril med glittrande stenar i den fina krukan. Krukan är nämligen också ganska speciell. Den är ljust grön i färgen, men utanpå sitter även ett tunnt spetstyg i vitt som släpper igenom den gröna färgen. Jag fick förstås massor av idéer för mina gamla slitna krukor när jag såg den här. 😛

 

blommor11

 

Och så sist, men definitivt inte minst, så fick vi den här. 

Det måste nog vara den största sticklingen jag har fått i hela mitt liv! *skratt* Det är alltså ett skott ifrån ett enormt Prickblad. Jag har inte planterat den ännu, utan väntar på att rötterna ska utvecklas lite till innan den ska få komma i jord. Och den är så himla stor att jag är tvungen att ha den lutande emot något så den inte ska välta. 😛

Det ska bli så kul att se hur den här utvecklar sig. Enligt både Jonas och Virre så växer dom här som ogräs, och kan bli enormt stora. Den är dessutom otroligt frisk och vacker, så den här tror jag kommer att bli fantastisk när den väl får börja utveckla sig i jorden.

 

Så lite sent kanske, men tusen tack båda två igen för de här två fina! 😀

Mina växter är verkligen mina barn… *skratt*

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Men hej! måste bara säga att din blogg är nog bland det sötaste jag skådat 😀

    Å vovven din är ju helt underbar 😀

    Allt bra??

    Kramar Emmelist

  2. säger:

    Gud vilken snygg blogg! Det är väldigt nära som jag vill att min ska se ut när den väl är klar. Kanske inte rosa bara 😉

  3. säger:

    Vilka fina blommor!

Kommentarer är stängda.