Jag & bloggen

loxy-och-jag-minsidafoto-resize1

Här på bloggen skriver jag om allt som faller mig in för stunden, alla mina intressen, mina tankar och vardagliga liv. Du kommer att hitta allt ifrån djur, pyssel, foto och cupcakes till handarbete, shopping, mode och natur. Jag tar även upp samhällsfrågor som intresserar mig, vardagsbetraktelser, debattfrågor och du kommer att hitta mycket bilder & foton. Jag fotar det mesta själv med mina två kameror, en Canon Eos 400D och en Olympus mjü 810.
Min chihuahua Loxy har en central roll, både på bloggen och i mitt liv, och även min perserkatt Sassie som jag deläger med min syster, och min undulat Tinky kikar in lite då och då.

Ett av mina stora intressen som jag just nu håller på med väldigt mycket och som kommer att märkas tydligt här i bloggen, är nagelbygge, nagelvård och nageldekoration. Jag håller på och lär mig, så det är mina ”testarbeten” som ni får se här lite då och då.

Ytterligare ett stort intresse för både mig och min sambo är vår motorcykel, en Harley Davidson Nightrod Special, och själv fräser jag omkring på en rosa scooter sommartid. Färgen rosa har också en stor plats i min tillvaro, vilket ni också kommer att märka avspeglas tydligt här på bloggen. 😉
Ännu ett av mina stora intressen är inredning, speciellt den lantliga Chabby Chic-stilen och mycket vitt, men jag bloggar gärna om olika stilar och designers. Även handarbete, eller som jag brukar kalla det – pysselsättning – är något jag gärna håller på med. Allt ifrån att brodera och sy hundkläder till att göra egna smycken och olika heminredningsföremål.

Nu lämnar jag resten åt bloggen och hoppas att ni ska hitta något som intresserar er. Lämna gärna en kommentar med ev. bloggadress, så jag kan besöka er tillbaka. Jag försöker att svara på alla kommentarer så snart jag kan, men pga att jag ofta har svår migrän så kan det ibland dröja lite längre än vanligt.  

Vill ni ha kontakt med mig privat så kan ni maila mig på:

blogg@cherlindrea.se

Varmt Välkomna!

//Indra

Photobucket