Allmänt

Dags för veterinären igen..

lilleman2

 

God kväll på er!

 

Då var den här vackra sensommardagen slut och det har börjat bli lite kyligt i luften. Jag har legat och vilat en liten stund nu på kvällen med lilleman som är riktigt trött idag efter flera timmars bus med Elliot. Men det är något som inte stämmer med honom, och jag har mina misstankar om att det kan ha med hans patellaluxuation att göra. Men jag är långt ifrån säker så nu måste vi beställa en tid hos veterinären igen. Han fick nämligen återigen en slags kramp ikväll, likadan som för ett par veckor sedan. Det är svårt att säga vart det egentligen sitter, för han drar ihop hela kroppen. Men det verkar vara lokaliserat till bakbenen som han först drar ihop så hårt att jag knappt kan rubba dem, för att sedan sträcka ut dem – lika hårt igen. Men hela kroppen känns som sagt stel, och han kan varken stå, sitta eller ligga upprätt utan ramlar bara åt sidan. Han är vid fullt medvetande hela tiden, så något ep-anfall tror jag inte att det är. Det är mer en kroppslig kramp om man säger så. Det är därför jag har fått misstanken att det är knälederna som låser sig och att dom inte luxuerar tillbaka spontant. Jag är rädd för att hans PL-status har ökat från 1-2 till 3-3 men det måste ju förstås en veterinär kolla. Så i morgon är en tidsbeställning det första som står på morgonschemat. Håll tummarna för min lille kille att det inte är något allvarligare. Man blir ju så himla orolig när man inte vet vad det är.  🙁 

 

Men nu ligger han här i soffan och gosar som vanligt. Krampen går alltid över på bara några sekunder, kanske en halv minut och sen är han som vanligt igen. Men två stycken inom loppet av två veckor – det är två för mycket.

Nu ska vi kika på första säsongsavsnittet av ”Criminal minds” som precis började på 5:an.
Ha en fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags. Blir det inte för sent så kikar jag kanske in en gång till med ett litet tävlingstips. 😉 Eller också får det vänta tills i morgon bitti.

Må så gott alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Mne lille gubben.
  Det kommer gå jätte bra hos vet vi skall tänka på er.
  Vet precis hur du känner dig..
  Skickar värmande kramar // Ida & Revo

 2. säger:

  Be dem ta en röntgen på honom!! Linus drog ihop hela kroppen och tjöt, gjort till o från, så jag sa till veterinären att kolla upp honom ordentligt. Då visade de sig vara diskbråck och som jag förstått är det väldigt vanligt!

  Sen hade han dessutom förstorad prostata som tryckt mot tarmarna. Men Loxy är kastrerad va? Isf är de nog inte de. Men be dem kolla honom ordentligt, röntga ryggen!

  KRAM!!

 3. säger:

  Vet precis hur du känner, jag håller tummarna för att det ska gå bra!!

  Kram H

Kommentarer är stängda.