parlande1

 

God eftermiddag på er alla goa läsare! 🙂

 

Hoppas ni har haft en fin lördag trots att det inte varit något speciellt roligt väder. Här i Borås har det ösregnat i princip hela dagen, så några längre promenader har det inte blivit idag. Jag har varit glad att jag har lyckats ta mig ett varv runt parkeringen med Loxy på under en halvtimme blankt..  😉  Nej, han har inte varit road av utelivet idag. (när är han det förövrigt? *s*)

 

Håkan har haft lite ondare i knät idag, och har hållt sig i stillhet här hemma i soffan. Det verkar gå lite upp och ner med det där, för vissa dagar känner han sig jättebra och sen helt plötsligt är värken nästan outhärdlig. Det är bara att hoppas att allt är som det ska, men nu är det snart dags för första telefontid med op-läkaren så då kan han passa på att ställa lite frågor.

 

Själv bestämde jag mig för att pärla lite idag, och samtidigt hålla min kära sambo sällskap i vardagsrummet. 🙂 Så jag har suttit och gjort ett par nya armband i dag. 😀 Jag blev faktiskt riktigt nöjd med dem, speciellt det ena som jag har tänkt göra länge och som blev ganska exakt som jag hade tänkt mig. Det andra är jag inte helt klar med, men det är bara lite smådetaljer som jag ska pilla ihop här senare.

 

Nu är det dock dags för middag och mina pärlor har plockats undan för en liten stund. Vi bestämde oss för att äta i vardagsrummet idag. Det är lite  skönt att göra det i mellanåt tycker jag, speciellt under helger och kvällar. Och dessutom är det bekvämare för Håkan att sitta i soffan. Så nu ska jag återvända till köket och se hur läget är där. Det blir en krämig fiskgratäng med dill och citron idag. 😀 Hoppas den blir lika god som den förra vi gjorde. Samma recept fast den gången med kyckling och curry.

 

Ha nu en fortsatt fin fredagseftermiddag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 24th oktober 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Smycken