Foto

Pimpa dina foton med Purikura!

purikuri1

 

Jag hittade en rolig liten sida på nätet som man kan göra massa fina saker på. 😀

Det handlar om den japanska fotostilen Purikura, på engelska Print Club, men det är just de japanska bilderna som är så himla söta. Det går ut på att man pimpar upp sina foton med massor av olika ramar, bilder, bakgrunder, texter och så vidare för att göra dem så söta som möjligt. Sedan kan man skriva ut dem som stickers, eller klistermärken.

 

I japanska varuhus och på andra offentliga ställen finns ofta en Purikura-maskin, där du kan få dina foton omgjorda. Men man kan förstås även göra detta digitalt själv. Det påminner väl en liten smula om scrapbooking egentligen, och man kan även göra egna såna här saker i program som till exempel Photoshop eller Paint shop pro.

Hur som helst så hittade jag den här sidan, Puricute, på nätet och där kan man testa sig fram lite. Jag laddade upp ett foto på Loxy och mig och lekte friskt med alla möjligheter som fanns där. 😛 Tyvärr lyckades jag inte lägga upp den färdiga bilden som en embed picture, många utav dekorationerna här är nämligen animerade, bland annat med glimrande stjärnor, glittrande hjärtan osv. Men så här kan det i allafall se ut med en Purikurabild. 😀 Kul sätt att göra sina foton lite roligare. =))

 

Sidan är på engelska och superlätt att använda. Man måste registrera sig, men medlemsskapet är gratis.

Jag kommer definitivt att leka lite mer med mina foton här. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Åå nice ni ser ut som kändisar =)
    Kram vännen

  2. Dennis säger:

    Haha…Det va ju lite coolt:) Du har ett kort på Saphira som väntar på dig här nere. Helt underbart fint:)
    Ta hand om dig o regna inte bort…Kramz
    Bror

Kommentarer är stängda.