Allmänt

God morgon i busvädret alla!

sassie-sover1

 

God morgon på er alla!

 

Äntligen morgon! Det har inte varit en speciellt rolig natt. Man tröttnar helt enkelt på att sitta i mörkret, ensam vaken och försöka få tiden att gå. Jag begriper inte att nätterna kan kännas så långa, dagarna hinner man ju knappt med förän det är kväll igen. Visserligen är jag fortfarande vaken ensam här hemma, men man hör åtminstone lite ljud från resten av huset, som tyder på att fler har börjat dagen. Jag försökte få Sassie att hålla mig sällskap men det kunde jag glömma. 😛 Han har ju varit vaken nästan hela natten han också, så nu är det hans sovtid.
Jaja, jag får väl börja slamra lite med kaffekoppar och sånt, så får jag nog sällskap snart. *s* Men jag vet att Håkan hade svårt för att somna igår kväll på grund av knät, så jag ska vara snäll och låta honom sova en liten stund till. 😉

 

Idag har jag inga speciella planer, förutom att koka skinkstek. 🙂 Jag brukar alltid sätta igång den på morgonen och så får den stå och puttra en timme innan jag stänger av plattan och låter den stå och dra i såsen fram till eftermiddagen. Då sätter jag på den en stund till så blir den klar lagom till middagsdags. Det där har verkligen blivit en klar favorit här hemma. 😀 Minst en gång i månaden, gärna fler, gör jag en skinkstek på ca 1-2 kg, och sen räcker den till typ tre middagar för oss. Och det är ju såå himla gott! För att inte tala om såsen…. 😛

 

För övrigt tänkte jag göra klart min senaste nageluppsättning som jag påbörjade härom dagen. Eftersom min syster blev förälskad i min senaste rosa uppsättning så måste jag ju göra en till rosa – till mig själv. 😀 Får se vad ni tycker om den sen. Jag hittade ett jättefint rosa glitterpulver på Maxi när jag handlade sist. Dom hade fått in ett helt nytt makeup-märke, NYX, med massa olika saker – ögonskuggor, läppstift, nagellack och så olika glitter i små burkar som passar perfekt till nageldekoration. Det är likadant glitter som det man köper ifrån nagelbutikerna, men de här färgerna som jag hittade på Maxi nu, hade jag inte i min samling. Lite kul att dom får in såna här saker i vanliga butiker, som man annars bara kan beställa i specialbutiker på nätet.

 

Så som sagt – skinkstekskokning och nagelpyssel idag. 😀 Men först ska jag dricka en kopp kaffe till så jag får lite energi i stället för den jag inte fick av sömn i natt. *s*

Hoppas ni får en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Godmorgon! Skinkstek låter gott:)

  2. veronica säger:

    God efteremiddag!

    vi kanske ska börja ses när vi inte kan sova 🙂

    I natt / morse så började kattskrället räjsa runt som en galen och när jag kom hem så har hon fortsatt…Undrar om det beror på att hon inte är ute på samma sätt???

    Låter otroligt gott med gräddkokt skinkstek….när ska jag komma….(magen knorrar)…Kram/V

Kommentarer är stängda.