Allmänt

En vårmorgon med frukost vid sjön…

varmorgon1

 

Hoppas ni har haft en god natt alla! Själv har jag inte fått sova i natt av någon anledning, så jag har suttit uppe och pysslat lite vid datorn i mellanåt. Men jag har även legat och försökt få mig lite vila och lyssnat på mina tre djupt sovande ”män” därinne i sovrummet. 😉 Både katt, hund och karl har i alla fall fått sova gott. 🙂 Och fågel också antar jag, eftersom det har varit tyst i buren. *s*

 

Hur som helst, den här bilden här uppe togs vid ganska exakt samma klockslag som nu, runt sjutiden på morgonen, år 2008. Det var den 27 maj och jag hade packat en picknickkorg och dragit med en yrvaken och totalt oförstående sambo ner till sjön där vi bor, på en frukost i det fria. 😀 Det är ganska fantastiskt att det kan se så olika ut med bara några månaders mellanrum. Idag är det fortfarande mörkt ute, -8,4 grader och fullt med snö. En frukost vid sjön nu kan knappast ligga längre bort i tanken. Då, denna tidiga morgonen i maj, var det riktigt varmt ute, ljust som på dagen och det var helt underbart att sitta därnere med kaffe, yoghurt, juice och färdigbredda smörgåsar.

Jag är helt övertygad om att jag även det året runt januari-februari var helt säker på att våren aldrig skulle komma. Men det gjorde den ju. Förstås. 🙂

 

varmorgon2

 

Den här lilla familjen var också med och delade vår frukost, och sedan bäddade Mamma And ner sina ungar i en lång rad i gräset för lite förmiddagsvila, när vi skulle gå hem. När jag ser de här bilderna från tidigare vårar och somrar så längtar jag ju inte mindre efter solen och värmen precis. Men de ger mig samtidigt ett hopp om att de faktiskt inte är så långt borta nu. Att vi snart är på väg mot ett årstidsskifte.

 

Men tills dess, ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Tack detsamma! Vilken härlig bild, nu längtar man verkligen efter våren. Jag börjar bli trött på snö och vinter nu.

  Hoppas ni mår bra! kram / Linda

 2. säger:

  Hopp om våren:)

 3. åh, vilka härliga bilder. Nu längtar jag verkligen till Våren..

  Tack för dina fina å uppmuntrande ord!!! Ha en mysig å fin Alla Hjärtans Dag. kram

Kommentarer är stängda.