Allmänt

En mysig söndagseftermiddag!

mekitchen1

 

God kväll på er alla!

 

Då var den här söndagen till ända. Jag har precis lyckats beta av en jättedisk som jag lyckades få till under eftermiddagens matlagning, för jag tänkte jag skulle slippa den i morgon. Så kul är det inte att ha en megadisk som står och väntar när man vaknar på morgonen. *s*

Hur som helst, det blev som sagt pannbiff med potatis, gräddsås, kokta morötter, pressgurka och lingon till middag idag. Och om det berodde på min egen vrålhunger efter en dag med bara fikabröd som enda föda vet jag inte, men det var faktiskt riktigt gott. 😀

 

niklaslinda1

 

Efter middagen blev det fika i soffan framför OS såklart. 😛 Och självklart lyckades Nicklas som vanligt få till någon skum min på det enda kortet jag tog där. Vad förvånad jag blev när jag såg det…inte! Hehe! Jag tror han har satt i system att sabotera alla mina foton..haha!

Tyvärr blev det ett ganska kort besök idag, men dom har ju lång väg hem och det är ju inte roligaste vädret att köra flera timmar i nu, i mörker dessutom. Men förhoppningsvis kan vi åka ner och hälsa på dem i deras nya hus snart. 😀

 

vas-heart1

 

Dom hade varit i Ullared och shoppat innan dom kom hit och vi fick en jättesöt vas ifrån Victoria’s Designhouse-Skanör, som har massor av söta saker. Den är i keramik med någon typ av silverfärgat material på ytan, i en väldigt speciell hjärtform. Verkligen jättesöt och precis lika jättesvår att fota, för den är blank som en spegel och fångar upp blixten hur jag än bär mig åt. *s* Men man ser den ganska bra ändå tycker jag.

Tusen tack gulliga ni för den här! 😀 Helt perfekt för enstaka blommor, som ett par rosor, gerbera eller liknande.

 

cupcakesformar1

 

Dessutom fick jag några paket av dessa superbra cupcakesformar som jag bett dem köpa om dom hittade dem. Dom är verkligen kanonbra och till ett galet bra pris jämfört med liknande här hemma! Jag har tänkt åka till Gekås själv flera gången för att köpa upp ett lager, men det har inte blivit av än. Så det här var verkligen välkommet!

 

Allt som allt har det varit en riktigt bra söndag och en riktigt mysig eftermiddag och kväll med Linda och Nicklas. Nu ska vi kika på ”Wallander: Mörkret” och efter den blir det läggdags för vår del.

Ha en fortsatt fin söndagskväll alla och sköt om er!

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...