Allmänt

Orolig för morgondagen…

tulips1

 

God kväll på er därute alla!

 

Det är dags för mig att luta mig bakåt i soffan och kika på CSI. Miami den här kvällen. 🙂

Dagen har gått i lugna spår, mest på grund av att jag inte velat pressa lilleman och hans onda tass. I morgon någongång efter 10 är det här förhoppningsvis över och min lilla skatt mår bättre igen, och har fått sin matlust tillbaka. Idag har han till och med tackat nej till ”kaka”. (= hundkex.. 😉 ) och det är inte helt vanligt kan jag säga. Det säger tvärtom en hel del om hur han mår just nu. 🙁  Skönt att det bara är den här kvällen kvar nu.

 

Förövrigt har det inte blivit så mycket gjort idag. Jag har lite svårt att koncentrera mig på något när jag oroar mig för mina djur. Nu för tiden är mitt beteende ganska normalt, sådär lagom orolig som de flesta blir om det händer något med deras älskade husdjur. Det var sju resor värre förr, när jag nästan bröt ihop varenda gång något av mina djur visade minsta avvikande beteende som jag med min fantasi kunde tolka som sjukdomstecken. Jag trodde de skulle dö minst en gång om dagen. Tack o lov att man kom ur den där fobin. Men som sagt, det hindrar ju inte att jag är lite extra nojig fortfarande när det är något på gång. Så jag blir nog inte riktigt kontaktbar förän i morgon vid lunchtid ungefär. Under förutsättning att allt går bra hos vetten förstås.

 

Men nu ska jag sluta babbla och kika på resten av CSI som jag inte har missat. 😛

Ha en toppenfin kväll alla, och på återseende.

Håll gärna  tummarna för min lilla Loxy i morgon klockan 10.00.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Ska hålla tummarna för Loxy. Det går bra ska du se!
  Kram Jennie

 2. Veronica säger:

  Jag håller bägge tummarna så det är svårt att skriva 🙂
  Det kommer att gå superbra! Kram kram från Virre

 3. hej! säger:

  hej! Sökte på google utefter mina tankar om min klåda, och din sida kom upp! läste ett inlägg du gjort i januari, där du ’klagar’ om din klåda. Då du beskriver den exakt som jag känner (små knottror, total jävla klåda m.m) så måste jag fråga, har det gått över? hur behandlade du detta? har haft mina i över en månad nu, och det känns bara som att dom sprider sig. Just nu är det fullt på båda smalben, har även kommit mellan brösten och just nu känner jag att det kommer bli på mina armbågar med. skulle vara otroligt tacksam om du vet vad detta är. ursäkta mitt språk 😛 och min långa text, men detta är otroligt irriterande.

 4. Cherlindrea säger:

  Har svarat på din mail.
  Mvh//Indra

Kommentarer är stängda.