Allmänt

God lördagsmorgon alla!

godmorgonloxy4

 

God lördagsmorgon på er alla!

 

Idag är det verkligen en riktigt gråmulen och regnig dag. +7,4 säger termometern, ingen högsommarvärme med andra ord. 😉

Jag har fått sova ganska bra i natt. Det verkar som det är en sån där varannan-nattsperiod nu igen. Sova – inte sova – sova…osv. Det är bara att gilla läget och passa på att göra alla måste-saker när man är utvilad. Idag har jag däremot inga direkta måste-saker. Inte mer än de vanliga morgonsysslorna vill säga. Håkan jobbar på Såtenäs det här dygnet, han åkte tidigt i morse, annars skulle vi ha hjälpt några kompisar att flytta idag. Men förhoppningsvis klarar dom sig bra ändå, det är många som hjälper till.

Själv hade jag gärna velat plantera om blommor idag, men jag har ingen planteringsjord och det är lite väl tungt att släpa hem fem 15-kg’s säckar på bussen. 😉 Det tar jag när Håkan är hemma i stället. Så idag får det bli något annat. Nagelpyssel kanske? =))

Ha en jättefin lördag alla, och hoppas ni inte festade på allt för hårt igår… 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...