Allmänt

En mycket tidig måndagsmorgon…

arla-morgon1

 

God morgon på er denna tidiga morgonstund.

 

Klockan är bara strax över sex än så länge, och jag är fortfarande så trött att ögonen faller igen här. Men eftersom jag ändå bara har sovit av och till i natt, så tyckte jag att jag kunde vara vaken och fixa kaffe och macka till min älskling när han klev upp.

Nu har han åkt iväg till Såtenäs för ännu ett dygn i arbetsstass och själv ska jag återvända till sängen och se om jag kan få lite mer sömn innan det är dags att kicka igång den här dagen på allvar. 😀 Jag har massa att göra i nagelhörnan så jag lär inte vara sysslolös. Men jag måste verkligen få vila lite till först. Hoppas bara det går, för grannarna har redan satt igång sin morgonserenad – med gap, skrik, dunkande i golvet och smällande i dörrar. Har jag riktigt otur så är det så här som det kommer att låta resten av dagen nu, men jag ska prova med öronproppar och se om jag kanske inte kan få sova med det. 😉

 

Sköt nu om er alla och må så gott i dag!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...