Allmänt

Mitt vita vackra vinterland!

vinterland1

 

God morgon på er alla!

 

Idag är det om möjligt ännu vackrare ute, med all snö som forfarande ligger kvar på alla träd och grenar. Och den här tiden på morgonen, när det inte längre är mörkt men inte heller har blivit helt ljust, då är det en fantastiskt trolsk stämning ute. Jag känner ett behov av att ta kameran och bara gå rakt ut i skogen och plåta snöiga stubbar. 😛

 

Men en sån sak måste jag tyvärr planera lite. Inte tre veckor i förväg typ, men i allafall nån dag innan. Så att mamma kan ta Loxy om inte Håkan är hemma framför allt. För att gå ut och fota med Loxy är ingen höjdare. Been there, done that.. Nu när det är så mycket snö så vill han helst inte vara på marken några längre stunder, framför allt så vill han ju inte stå still i kylan förstås. Och att klämma fast honom under en arm medans man fotar med den andra handen – plus ett par lediga fingrar som är över på den första och ibland även tänderna – ja, det är inte helt enkelt, tro mig. *s*

Nej, en fotomorgon vill jag helst ha för mig själv. Jag får nog ta det nån dag när antingen Håkan är hemma eller mamsen är här. Idag är mitt hjärta på Såtenäs och jobbar igen, men den här gången gäller det bara ett dagspass. Han är hemma ikväll igen. =))

 

Det är min mamma också, för hon ska sova över hoss oss i natt. I morgon bitti ska nämligen Håkan köra upp henne till Borås lasarett och det är dags att operera bort förändringen dom hittade vid mammografin på henne tidigare i vintras. Det var ju tyvärr ingen vattencysta som man gick och hoppades på, men tumören var så liten att dom knappt hittade den, så förhoppningsvis ska det här gå riktigt bra. Vi håller förstås alla tummar och tår vi har för det.

 

Nu ska jag ta och dricka en kopp kaffe till och fundera över ett märkligt fenomen som jag precis observerade – det är tyst i huset idag igen. Det var likadant igår, fram till kl.17 ungefär. Det verkar som om dom har fått något att pyssla med på dagarna, något utanför hemmet. Ja, ingen blir gladare än jag om det är så. Skulle önska att dom hade nån kvällshobby också, för som det är nu så kommer ett par väldigt trötta barn och en vääääldigt trött och irriterad mamma hem vid 17-tiden och håller igång fram till 21.30 ungefär, innan det lugnar ner sig igen.

 

Nåja, för tillfället njuter jag i allafall. 😀

Ha en jättefin vit vinterdag alla, och på återseende senare.

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...