Allmänt

Liten sak till hjärtat.. :-)

tshirt1

 

T-shirt eller en läcker tavla? Jag skulle vilja säga både och faktiskt. 🙂

Men det är faktiskt en t-shirt, som jag köpte till Håkan igår. I Knallerian har en relativt ny butik öppnat, Presentbutiken, som påminner litegrann om ett marknadsstånd i sortimentet. Massa olika t-shirts, stickade mössor, smycken och lite annat smått och gott. Själv köpte jag bland annat den här t-shirten till Håkan igår som sagt var, och tidigare har jag köpt en mössa där.

 

mossor11

 

Jag köpte den vintervita till mig själv härom veckan, och igår köpte jag en grå till mamma. Jag har även en rosa sån här sedan tidigare. Dom är helt sjukt sköna och jag älskar dem! 😀

50:- får man ge för en sån här mössa och t-shirtarna kostar 120:-.

 

stadning_hemtjanst

 

Idag har jag i allafall varit nere hos mamsen och hjälpt henne att städa. Jag var lite osäker på om jag skulle orka med det först, för jag har fått en förbaskad huvudvärk idag. Men jag körde i allafall igenom alla rum med dammsugare och skurmopp. Lyckades trycka sönder mammas urvridare på mopphinken också. *suck* Får köpa en ny till henne så fort jag kommer iväg till Knalleland igen. Klant är vad jag är!

 

Nu ska jag i allafall lägga mig och vila en stund och se om jag blir av med skallebanken.

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Du skulle ju ta i lite när du städade så det blev som ett träningspass 🙂 Men inte ta i så du gör sönder grejerna 🙂 Bra jobbat iallafall! 🙂

Kommentarer är stängda.