Allmänt

Äntligen! Min rosa pärla är hemma! =))

scootern1I dag bestämde jag mig, nu skulle min pärla hem, kosta vad det kosta ville!! Det är ju lika bra att passa på nu när jag är frisk, för innan jag vet ordet av, så ligger jag ju i ett j-a migränanfall igen, och då ger jag mig inte gärna ut i trafiken. Ut i trafiken var jag förövrigt inte pigg på att ge mig idag heller, jag är liksom lite ringrostig ännu så här efter vintern. Dessutom var det jordens rusningstrafik naturligtvis, just när jag skulle köra scootern igenom stan från vinterförvaringen i mc-lokalen och hem till oss. Så jag fick riktigt tjusig eskort hem. Håkan, Jari och Aimo lade sig runt mig med sina HD och sen var det inte en jäkel som försökte tränga sig i mellan för att köra om eller stressa mig på nåt annat sätt. *skratt* Ja, försökte kanske nån gjorde, men jag såg i backspegeln att dom inte släppte förbi någon. Hehe! Jag kan tänka mig att det var en ganska rolig syn med mig på min lilla rosa pärla mitt inne bland gubbarna i full mc-mundering på sina Harley-Davidson. *skratt* Men jag är jättetacksam för hjälpen. Efter den svåra trafikolyckan som orsakade min epilepsi och som i sin tur är orsaken till att jag sitter här idag med sjukpenning, satte mer spår än bara fysiska skador. Jag är nervös fortfarande när jag kör, men jag gör allt jag kan för att träna bort det. Ska nog gå bra till slut. =))

Nu ska jag plocka fram lite saker till kvällens grillning. Det blir laxfiléer med kokt potatis och en kall sås & grönsallad till middag i kväll. Håkan och gubbarna fortsatte ut på en tur efter att dom lämnat av mig, men jag antar att dom kommer hem ganska tidigt ikväll.

Hoppas ni haft en jättehärlig dag och får en mysig kväll.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...