Vardagsbetraktelser

Och så var kvällen slut…

visit1

Så var den här kvällen slut för våran del. Håkan ska iväg till jobbet i morgon bitti, redan vid 6-tiden åker han hemifrån för sin 10 mil långa resa till Såtenäs. Men i morgon tar han HD’n nu när man vet att vädret ska bli så kanon även i helgen. Det är ju annars lite osäkert när han jobbar ett dygn och inte vet hur det ser ut när han ska hem igen.

Jari och Helén var här på middag ikväll. Vi satt ute på balkongen och åt, och bara att kunna göra det nu är ju bara helt underbart. Medans maten stod i ugnen gick Helén och jag ut med Loxy och Elliot på en sväng, och då fick jag lite intressanta upplysningar angående lägenheterna vi har gjort intresseanmälningar på. 4:an är redan uthyrd, men informationen jag fick angående 3:an utan de nuvarande hyresgästerna var både chockerande och gjorde oss fruktansvärt förbannade. Vi ska ringa hyresbolaget i morgon så vi får veta säkert hur det ligger till, innan jag vräker ur mig all ilska här. Men stämmer det jag har fått höra idag så lär jag inte hålla tyst!

Nåväl, vi har haft en jättemysig kväll i allafall, trots allt. Jag glömde naturligtvis att fota när vi satt på balkongen, men tog i allafall ett par kort när vi tog kaffet i vardagsrummet. Där bestämdes också datumen för Hräsvelgs första årsmöte som kommer gå av stapeln nästa vecka. Ett årsmöte och samtidigt ett invalsmöte… 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...