Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Rosaglittriga naglar med blommor idag! :-)

pinkglitternails3

 

God kväll på er därute alla!

 

Den här dagen har verkligen bara rusat förbi för min del. 🙂 Jag är visserligen toktrött nu, men jag har fått massor gjort i nagelhörnan. Först kom min kund klockan nio men där gjorde vi bara de naglar hon brutit innan, resten ska vi ta på lördag, och då har jag en ganska spännande utmaning framför mig. 😀 Mer om det sen.

Resten av dagen har gått till att göra dels en påfyllning och några nya naglar på min syster Nicole, vars avbitna naglar har återhämtat sig enormt bra under gelén. Sedan byggde jag naglar på mig själv. Jag filade ju bort mina gamla igår och kände att jag inte ville gå en dag längre utan naglar. 😛

 

pinkglitternails1

 

Och för min del blev det idag rosa-cerise glittriga naglar med inbyggda blommor. 😀 Jag gjorde dem ganska korta, för jag märkte förra gången hur pass snabbt de egna växer ut och därmed även gelénaglarna. Nu är planen att ha de här naglarna ett tag så då började jag kort. 😉 Jag har använt ett rosa glitter till tipparna och sedan duttat  på med en gelé blandad med lite cerise glitterdots.

 

pinkglitternails2

 

I varje nagel har jag sedan byggt in en fimoblomma (två stycken på tumnaglarna) i clear builder. Ingen camouflage den här gången, tro det eller ej..hehe!
Avslutningsvis är naglarna filade och lackade med UV-lack.

Kolla in min hemsida med prislista och kontaktuppgifter ifall du är intresserad av egna gelénaglar.

 

Nu ska jag ta en liten promenad med lilleman och sedan är det nog dags att börja med vår sena middag. Jag slocknade som en stock efter att Nicole gått idag, och nu är Håkan iväg på en mc-tur till Westerngaraget. Så som sagt, det blir en sen middag för vår del idag.

Hoppas ni haft en bra dag därute och får en mysig kväll. Det ska faktiskt bli riktigt spännande att se hur det går för Eric Saade tycker jag. 😛

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...