Allmänt

Lilla prinsessan Saphira

saphiraute2

Tillsammans med alla hästfoton som har ramlat in ifrån min syster den senaste tiden, så kom även två foton på underbara lilla Saphira den helgen min yngsta syster var där ute och hälsade på med sin lilla familj. smiley Lilla dockan sitter och njuter ute på gräsmattan i skuggan, och har – om jag har räknat ut det rätt – utsikt över valphagen där hon sitter. smiley

Och till min stora glädje har Tess äntligen fått tummen ur ett visst ställe och skickat några foton på mina grabbar också. smiley Tillsammans med massa fina hästfoton förstås, med den något kryptiska ursäkten att hon faktiskt har fler hästar än ungar… *gapskratt* Jag höll på att garva ihjäl mig när jag fick det mailet av min syster igår kväll! smiley Gotjej! smiley

Nu ska jag umgås lite med mamsen som precis kom upp. Hon ska hjälpa mig att spruta Loxy’s öron. Han har, som jag nog har nämnt tidigare, problem med klåda i öronen och vetten har skrivit ut någon rengöring & vaxupplösning som jag ska spruta i dem under 8 dagar. Han är fruktansvärt rädd om sina öron och det är en ren omöjlighet att göra det på egen hand, så en får stå och fresta honom med korv medan den andra sprutar i medlet. Jag hoppar verkligen att det här ger resultat så att han slipper klådan.

Ha det fint alla och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...