Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Dagens nageljobb är klara! :-)

nails-today4

 

Hej på er alla därute!

 

Vilken underbar dag det har varit! 🙂 Visserligen ganska blåsig, men med tanke på graderna så har vinden inte stört nämnvärt. Inte mer än att det har blivit jordens korsdrag i huset varenda gång man har öppnat ytterdörren. 😛  Själv har jag inte varit ute så mycket idag utan tillbringat största delen av dagen i nagelhörnan. =)) På förmiddagen kom min kompis dotter hit för att göra om sina naglar, och hennes rosa glittertippar förvandlades till något helt annat. *s*

 

nails-today3

 

Eller ja, dom förvandlades inte utan byttes ut. 😛 Det blev vita franska tippar med en rand av orange glittergelé i skarven och nailstickers i form av svarta blomsterrankor. Det var verkligen  passande på den här tjejen! 😀

På eftermiddagen fick jag besök av ytterligare en tjej som brukar göra naturella naglar. Idag ville hon också ha fransk manikyr. 🙂

 

nails-today1

 

Jag gjorde hennes naglar för ca två veckor sedan och utväxten var knappt synlig så här fick det bli en reverse. Franska vita tippar och på ringfingrarna har jag satt två små silverstenar – eller rhinestones – på vardera nagel.

 

nails-today2

 

Det här var också otroligt passande på den här goa tjejen! 😀 Ibland känns det bara så extra rätt med en viss stil på en person.=))

 

Men nu är jag klar med dagens nageljobb och ska bara ställa i ordning nagelhörnan igen för framtida kunder. Min fina bror kom upp under dagen med världens godaste skaldjurspasta till mig så jag har till och med hunnit äta idag. 😉 Men nu tänkte jag ta en kopp te och varva ner lite framför tv’n. Det har varnats för åskoväder hela dagen idag, men nån åska har jag inte märkt av så jag tror inte det kommer någon. Förhoppningsvis. Jag bryr mig inte om åska personligen men jag tycker det är tråkigt att behöva stänga ner tv, dator och annat sällskap när jag är ensam hemma. Håkan är på utbildning på jobbet idag men förhoppningsvis blir det inte för sent och då kommer han hem ikväll. Vi får väl se hur det blir. I annat fall sover han på jobbet eftersom han jobbar i morgon också. Usch, det är så trist när han är i väg två dygn så här.

 

Jaja, inget att gnälla över. 😛 Nu ska jag först ta ut lilleman på en tur och sen är det te och tv som gäller. 😀

Ha en jättefin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...