Allmänt

Målardags! :-)

kissarnaemmas1

God morgon på er alla!

Det blev en mindre bra natt för min del kan jag säga. Men jag misstänker att det har med tidsomställningen att göra, för jag var både trött och sömnlös på samma gång. Och hungrig. Och irriterad till slut. Så att jag inte sov längre idag, det är en gåta. Men upp tidigt var jag, och nu ska jag snart sätta igång och hjälpa min gubbe i sovrummet som vi ska börja måla om idag. Hela lägenhetens väggar ska målas, och det lär ta sin lilla tid, med tanke på att vi ska bo där samtidigt. Det får bli ett rum i taget. Men vi är lite småskeptiska till vissa ställen i lägenheten där vi har nästan sju meter i takhöjd med snedtak. Och bara balkongräcke några meter runt, inget golv att stå på. Så det är pyssel med megastegar och långa skaft på rollern som gäller. Hmm…blir nog intressant. 😛

Nåja, förhoppningsvis hinner vi även åka en sväng till syster Nikki idag också, och hälsa på med lite lunchpaj. Jag har inte ens träffat hennes nya kisse Gustaf så det vore riktigt roligt att hinna iväg en sväng. Vi får se hur mycket tiden tillåter.

Nu ska jag i allafall få lite nytta gjord här. 🙂 Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...