Allmänt
evvegrattis1
Grattis till min brorsdotter Evelyn på födelsedagen idag! 😀
Eftersom den lilla damen fått en egen mobil så skulle hon egentligen få det här födelsedagskortet skickat till den. Men jag vet ju inte om hon kan ta emot mms, så därför lägger jag upp det här också – för säkerhets skull. 🙂
Själv har jag haft fullt upp hela dagen och är helt utpumpad ikväll. Men jag återkommer lite senare med en kvällens nagelbild. 😉 Hjärtat och jag har precis kommit in igen efter en mysig kvällspromenad med lilleman bort till kvartersbutiken. Jag blev så toksugen på en Mars efter middagen. De där rackans chokladbitarna har blivit mitt nya beroende tror jag. *s* Jag skulle lätt kunna klämma i mig några stycken per kväll. Fullkomligt livsfarligt! 😛 Jag får trösta mig med att middagen var en supergod men mager variant bestående av wokade grönsaker, äggnudlar och räkor. 😀
Nu ska jag kika på CSI. 🙂 Ha en fortsatt fin kväll så länge alla!
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...