Naglar Skönhet & hälsa

Lite nya färger… :-)

nagellogga-pink-silver1

***

Hej hej på er alla!

Hoppas ni haft en fin helg så här långt. 🙂 Den lider mot sitt slut, men jag har så mycket att göra så det gör mig faktiskt inget. Jag håller på att organisera om lite i nagelrummet, det kändes lite viktigt nu när jag har tre olika sorters gelémärken som jag helst vill hålla i sär. 😛 Jag fick ju hem lite nya saker i förra veckan och däribland tre ursnygga glittergeléer som jag faktiskt fått inviga alla tre nu. 😀 Dessa tre är följande;

***

gelglitter1

Titanium

gelglitter2

Pink Platinum

gelglitter3

Galaxy

***

Alla tre är verkligen toksnygga, och jag kan inte fatta hur jag ska kunna välja en av dem nu när jag ska göra om mina egna naglar. 😛 Inga av de färdiga naglarna ligger på hemsidan ännu men kommer upp efter hand.

Men nu är det först och främst någon annans naglar som gäller. 😉 Om ca en timme kommer en av ”mina” tjejer hit för att fixa sina. Det blev söndag pga att jag tvingades boka om henne härom dagen när jag fick ett migränanfall. Men det funkar okej i mellanåt tyckre jag. I går var dessutom min syster Nicole här och gjorde sina naglar. Tokan ringde mig med en timmes varsel och tog till sin värsta övertalningsförmåga. Jag hade inte en chans..haha! 😛 Kul var det i allafall att hon valde Pink Platinum, så jag fick prova den gelén. 😀

Nehepp, nu ska jag kolla igenom lite loppisannonser och sen är det dags att starta upp nagelrummet. Ha en fortsatt fin söndag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...