Allmänt

Pinterest-tillägg på bloggen…

tiredloxy1

***

Sitter och kikar på reprisen av veckans Once upon a time-avsnitt och pinnar massa fina bilder under tiden. Har ni kollat den härliga sidan Pinterest.com? Jag är helt såld och tycker den är både rolig, praktisk och snygg. Ett perfekt sätt att samla alla sina favoritbilder, länkar och liknande. Kolla in den här länken. Det är en kanonbra beskrivning på Webhjälp.se av Pinterest och hur det fungerar.

Jag har kämpat halva kvällen för att försöka få in en Följa-mina-pinningar-knapp i sidebaren här på bloggen, men WP-tilläggen vill inte fungera, inte något av dem. Jag har laddat ner och testat fyra stycken varav två inte ens dyker upp bland tilläggen medans två inte går att aktivera på grund av att de orsakar ett ”Allvarligt fel”. Ska kolla närmare på det sen, men ikväll orkar jag inte hålla på mer.

***

kandelaber1

***

Nu ska jag luta mig bakåt i soffan och fortsätta med mina pinningar och slötitta på Madagaskar på 2:an samtidigt. Så länge det inte handlar om steklar stora som fåglar så är det grymt bra. 😉

Ville bara visa den fina kandelabern som jag fick av min lillasyster Nicole ikväll. 😀 Är så jätteglad för den! Får se vilken plats den får när jag har fixat i ordning den och fått ljusen isatta. =)) Tack gulliga du igen! <3

Ha nu en härlig söndagskväll alla och sov så gott när det är dags.

”Ses” i morgon igen, och då är det en ny vecka med nya roliga saker på gång! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Nicole säger:

    Vad roligt att du tyckte om den! :-D.
    Du förtjänar så mycket mer än så<3. Många kramar

Kommentarer är stängda.