Allmänt

Ruggigt väder…

regnig-dag2

***

God kväll på er alla!

Det här är foton från flera dagar tillbaka, men jag har bara inte haft tid att lägga upp dem förrän nu. Det har varit en riktigt intensiv vecka, med mycket folk här hemma och massa prat. I onsdags hade vi en inomhusfika för första gången den här sensommaren tror jag. Det har hela tiden gått att sitta ute de gånger vi har bestämt oss för en fikadate, men den här dagen var det riktigt ruggigt och rått ute.

***

regnig-dag1

***

Utanför altandörren öste regnet ner och det var råkallt även inne i köket. Min systers kompis hade köpt med sig tokgoda cupcakes med smak av lakrits och hallon – fullkomligt guddomliga – som vi hade till kaffet och mitt på bordet stod åer igen den härliga lyktan vi fick i bröllopspresent! 😀

***

regnig-dag3

***

Nu så här inomhus (sist hade vi den ju på altanbordet utomhus på kvällen) så kände man verkligen hur mycket värme den här faktiskt sprider. Det blev nästan för varmt att sitta runt bordet allihopa. Men det var supermysigt och det kommer att bli perfekt nu i vinter när det är svinkallt på övervåningen. Från oktober till mars sitter man och tokfryser konstant framför tv’n på kvällarna, men nu ska här bli varmare denna vintern minsann. 😀 Den här lyktan har en given plats på vardagsrumsbordet fram till vår. 😛

Jahopp! Då var i allafall även denna dagen tillända. 🙂 I morgon har jag ett nageljobb och ett fransjobb framför mig och sen är jag ledig för helgen. På lördag är det Flottiljens Dag på F7, Håkans jobb, och eventuellt åker vi ditt några stycken och kikar. Alltid kul att få se några Jas och Hercules i luften. 😀 Min bubbe jobbar ju redan den dagen så jag får ta mig dit bäst jag vill, har ingen lust att gå upp 05.15 på lördagsmorgonen. 😛 Men det löser sig nog. =)) Alltid är det någon som ska dit, förhoppningsvis även några i min familj. Min andra systerson Hampuz ska komma i helgen så nu är det hans tur att få hitta på lite kul här hos oss. 😀

Söndagen vill jag i allafall vara hemma i tid för att se Saphiras ridlektion på eftermiddagen, det missade vi ju förra helgen och det var hon tydligen besviken över, lilla gumman. 🙁

Jaja, det är några dagar kvar att planera på. Nu ska jag hoppa i säng och sova ihop lite krafter till morgondagen.

Ha en fin natt alla och sov så gott!

På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...