Allmänt Inredning & design

Shopping på fina Hem i Brämhult idag! :-)

hib10

God kväll på er alla!

Nu är min dag slut och jag har placerat mig i min soffhörna med en kopp doftande te och ipaden i knät. 🙂 Det blev en jättemysig tur till Hem i Brämhult i dag och mamma var glad, ivrig och förväntansfull när hon gick runt för att välja ut något hon ville köpa för presentkortet hon fick av mig i Alla hjärtans dag-present. 🙂 Jag vann det ju faktiskt med motiveringen att jag skulle vilja ge det till min mamma om jag vann, så det hade känts alldeles fel att bara behålla det själv. *s* Men jag fick ändå glädje av det, både givandets glädje plus att mamma valde att köpa ett par saker till mig också. *skratt* <3  Här kommer i allafall en liten bildsvit ifrån vår timme i butiken idag. Jag rekommenderar er varmt att besöka den. Det är en otroligt mysig och personlig liten affär med jättetrevlig personal och vackra saker.

***

hib1

***

Del av butiken vid entrén.

***

hib2

***

Mamsen kikar runt medans Håkan kastar sig ner på en snabbt upphittad stol. 😛

***

hib3

***

Min fina gubbe som sitter och väntar tålmodigt (nåja! 🙂 ) på oss kärringar när vi botaniserar bland alla fina saker i butiken. 🙂 <3

***

hib4

***

Lycklig mamma! 😀

***

hib5

***

Butiken var fylld av vackra blommor och fina saker, bland annat dessa vackra silverljusstakar och en hel del annat fint i fattigmanssilver som jag bara älskar!

***

hib6

***

Orkidéer och fina färdiggjorda grupper tillsammans med murgröna på båge och vårblommor.

***

hib7

***

Butiken från en annan vinkel. Lägg märke till de underbara tapeterna! 😀

***

hib8

***

Ursöta välkommenskyltar och läckra klockor!

***

hib9

***

Massor av vackra och romantiska krukor i olika former och färger.

***

Det var lite pics i från Hem i Brämhult som ni hittar på Kornellgatan 2 här i Borås. Gå gärna in på deras hemsida och kika runt bland deras egna bilder. De finns också på facebook och Instagram. 🙂

Nu ska jag slöa resten av kvällen och umgås med min käre make. Det blir lite Alla hjärtans dag-mys och en bra film för vår del. Förresten så har jag också Instagram om det är någon som vill följa mig där. Sök bara på Cherlindrea. 🙂

Må så gott alla och på återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Nicole Nyström säger:

    Åh vad fint det verkar vara där! Dit vill jag med:) hoppas ni hade trevligt 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Jättemysigt! Ja, åk dit nån dag! Du kommer älska sakerna där! 🙂

Kommentarer är stängda.