Allmänt

Börjar bli lite småtrött…

Hej Alla glada bloggvänner!

Nu har sommaren äntligen kommit till Borås!smiley Och i detta underbara väder så var ju en motorcykeltur helt given! Eftersom vi redan kollat vädret och visste att värmen var i antågande, så bestämdes det redan igår att turen skulle gå till samhället Nossebro och ett Power Meet som hölls där idag. Massa snygga bilar av alla möjliga märken och modeller, och även en del motorcyklar skulle visas.

När detta kom på tal för flera veckor sen så fick jag säga nej direkt, för jag hade redan lovat bort mig till mamma, som hundvakt åt lilla Pellisen under helgen. Hon skulle åka till min syster, (som bor i Nossebro ironiskt nog..) och passa barnen när syrran & hennes man var på hästutställning. Men pga oförutsedda händelser, (som jag kommer till senare), så blev mammas resa inställd, och jag kunde helt plötsligt följa med!

Trodde jag, ja!

Vad jag inte hade räknat med var ju min egen lilla Murphy som älskar att sätta käppar i hjulet för mig. I varjefall verkar han ha kommit underfund med att migrän stoppar det mesta. Så, jag behöver väl knappast gå in på några närmare detaljer… Gänget åkte vid 11-tiden i förmiddags när regnet hade upphört och himlen blev bara blåare. Jag älskar sol och värme, det har väl knappast undgått någon som läser min blogg. Men ibland sätts tålamodet verkligen på prov. Och i takt med att det blev varmare och varmare ute, blev jag surare och surare inne! smiley

Så jag måste faktiskt erkänna att trots det underbara och efterlängtade vädret, så har jag har varit på riktigt grinigt humör idag! Men det får man faktiskt lov att vara ibland, även om jag för det mesta påminner mig själv om att det finns de som har det värre. Men jag ska faktiskt göra ytterligare ett försök att lägga mig och vila lite. Om jag har tur kanske jag somnar ett par minuter i allafall, och just nu så tror jag att min stackars kropp och ännu mer förtvivlade hjärna tacksamt tar emot varje liten smula.

Och så till sist! Förlåt alla bloggvänner, för att jag kanske inte har svarat på alla kommentarer eller lämnar några till er. Jag sätter mig vid datorn med jämna mellanrum under natten och surfar runt lite på era bloggar. Men det är svårt att hänga med när man är sjuk, och jag har så himla mycket att ta igen och kika på, de stunder jag orkar sitta här. Men jag läser, skrattar, faccineras och imponeras över det jag läser, och jag ska försöka lämna ett tassavtryck lite här och där så ni vet att jag har varit där. smiley Tack också för de roliga och snälla kommentarer ni lämnat till mig. Det är ju alltid kul när någon läser det man har skrivit.

Men nu försvinner jag in i min nybäddade, svala säng igen. Håll tummarna för mig, att jag ska få sova åtminstone en liten stund. För i morgon är det motorcykeltur igen. Till Hoffsnäs & Torpa Stenhus den här gången. Ha det gott, alla!

 

// Indra – Underbara sommar-Äntligen är du här!smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...