Personligt

Trött, men äter korv i allafall… :)

gizmooval1Gizmo har varit väldigt hängig idag och själv har jag haft stenkoll på honom. Jag vill inte att det ska gå så långt som det gjorde med Linus, som blev så dålig innan han visade något. Men han hade också en förmåga att alltid gömma sig undan. Det var sällan man märkte något på honom. Gizmo däremot, har alltid varit lite klenare och ”mammigare”. Han har knappt ätit något de senaste dagarna, även om han verkar vilja ha mat. Han kommer till köket och han står och slickar på maten, men vill inte ha den. Dock, idag åt han äntligen litegrann och jag gav honom också lite mjölk som han drack. Sen när Håkan kom hem och åkte iväg för att handla lite, så bad jag honom köpa vispgrädde och grillkorv, något som Gizmo brukar vara alldeles tokig i. Och det slog inte fel den här gången heller. Han åt väl kanske inte riktigt lika mycket som han brukar, men han piggnade till avsevärt när jag kom med korven och fick i sig nästan hela, tokspinnande hela tiden. smiley Efter det har han legat under min stol ute på balkongen, så den där korven gjorde nog väldigt gott. Det får bli sådant för honom nu, om det är det han vill ha. För tyvärr är det nog inte så lång tid kvar, och han ska få det han vill ha den tiden. I kväll ska han få lite vispgrädde innan vi går och lägger oss om han vill.

 

 

 

 

rysare1

Nu är det bara lite drygt en halvtimme kvar tills torsdagsfilmen på 6:an börjar. Det blir en thriller ikväll, ”Hide and Seek” som jag hoppas är bra, och framför allt inte för otäck, för jag har en oerhörd förmåga att ta åt mig filmer och drömma om dem sen på natten. Det slår nästan aldrig fel. Jag har en oerhörd förmåga att drömma konstiga drömmar över huvud taget. Men å andra sidan, jag sover ju inte så bra nu ändå, så jag kanske inte hinner drömma… *s* Jodå, jag vet att en dröm bara varar nån sekund för jag hann minsann drömma en mardröm på eftermiddagen idag när jag vilade, och då hade siffrorna inte ändrat sig mycket på väckarklockan. Usch! Det där hade jag nästan glömt nu. Jag drömde att Håkans pappa tappade Loxy på rygg i golvet så han bröt ryggraden och dog under fruktansvärda skrik. Och jag tappade kontrollen totalt och bara grät och skrek och efter det blev jag helt apatisk. Något otäck dröm måste jag säga.. smiley

Men nu släpper jag den och ger mig på en rysare i stället. Jag drömmer hellre om en skräckfilm än om att nåt hemskt händer Loxy i allafall, om jag nu nödvändigtvis måste drömma något. Eller minnas drömmarna, rättare sagt.

Hur är det? Brukar ni drömma mardrömmar när ni sett otäcka filmer? Drömmer ni mycket över huvud taget?

Nu är det i allafall film, Coca cola och ostbågar som gäller. smiley Och lite mys med alla mina killar här hemma. Ha en jättefin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...