Allmänt

Jungfruturen

jungfrutur1

 

Ja, så här såg det ut utanför Bike i Trollhättan när Håkan satte sig på Night Rodden för allra första gången, för att köra hem sin nya hoj till Borås. Jag var ju inte med och fick bevittna det tyvärr, men Jonas förevigade ögonblicket och jag kan tänka mig att det var speciellt. smiley

 

 

 

 

 

 

 

jungfrutur2

I eftermiddag vid 18-tiden samlades några för att dra iväg på en tur i det härliga brittsommarvädret. Själv stannade jag hemma idag, framför allt egentligen för att jag inte ville be mamma vara hundvakt nu igen, och jag hade dessutom lite andra grejer att göra som jag planerat tidigare. Dessutom kommer jag behöva be mamma ställa upp nu på fredag igen, för då ska vi iväg hela gänget och spela bowling och sen ut och äta efteråt, så jag tyckte det räckte med det.

 

 

 

 

 

 

jungfrutur3

Men visst hade det varit härligt att få kliva upp därbak och åka med på en tur i det här ljuvliga vädret. Idag har det ju varit helt underbart! Hoppas verkligen att vi får behålla det ett tag. I morgon ska det ju i allafall vara fint också, efter vad jag har hört. Vi får väl hoppas på det.

Nu ska jag fixa i ordning lite bilder som kommer upp här om en stund, och sen ska jag tvätta några av Loxy’s tröjor som jag inte törs ta i tvättmaskin. Det kan vara skönt att ha dem rena och fina tills kylan kommer.

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...