Personligt

Nattasnack…

bloggingnatt1Hej på er där ute i natten, ni som är vakna.

Efterom min blogg inte visar tiden på inläggen så kan jag ju tala om att klockan nu är 03.21 och jag har fortfarande inte fått en blund i ögonen. Så nu ledsnade jag på att ligga klarvaken där inne i sängen och gick upp och kokade mig en kopp te i stället. Det är ju så här det är för mig; migrän=sömnlöshet. Ingen större sensation med andra ord.

Jag fick höra i går kväll att min lilla docka Saphira är sjuk och har feber, mamma ska hem och passa henne medans min syster är i skolan i morgon. Det är inte klokt vad mycket folk som är sjuka nu. På var och varannan blogg jag går in på, möts jag av berättelser om näsdukar, nässpray och febervimsiga dagar i sängen. Jag lider verkligen med er och hoppas ni kryar på er allihopa snart. Själv har jag faktiskt klarat mig än, kors i taket & peppar peppar och allt sånt där, men det är väl bara en tidsfråga när så många är sjuka. Man kanske skulle investera i ett paket Esperitox. 😀 Dom är riktigt bra på att stoppa upp förkylningar eller i allafall göra dem lindrigare har jag märkt från tidigare tillfällen. Så länge det inte är influensan så kanske det vore en god idé.

*

Nu ska mitt stackars hjärta upp om lite drygt 1 1/2 timme för att ge sig ut i kylan och skrapa rutor och köra 10 mil till jobbet i mörkret och halkan. Jag avundas honom inte precis. Så jag ska ta och förbereda kaffebryggaren åt honom tänkte jag, och fixa i ordning ett par morgonmackor när jag nu ändå är vaken. Sen ska jag göra ett försök till och se om jag kanske kan få mig lite sömn. Nu har jag ju fått snacka av mig lite i allafall och blivit trött i ögonen, så kanske… 😉

Hoppas ni sover gott därute i allafall, eller har en bra natt ni som också är vakna av någon anledning. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...