Allmänt

God måndagsmorgon!

loxybubbla4

God morgon alla!

Jaha, då var det måndag igen. Jag tycker helgerna bara försvinner nu för tiden, men den här helgen kanske det inte är så konstigt i och för sig… jag har ju sovit bort den. *s*
Vi sov alldeles för länge idag, både Håkan och jag, men det kanske inte var så konstigt det heller. Vi fastnade framför tv’n igår kväll, och helt plötsligt var klockan nästan ett på natten, inte riktigt den tiden vi vanligtvis brukar ge upp för kvällen om man säger så. Men ibland kan det vara mysigt det också. 🙂

*

Idag ska jag fortsätta med Hräsvelgs sida tänkte jag, det ramlar in foton från medlemmarna hela tiden. Himla kul, måste jag säga. 😀 Jag hade lite problem med sidan igår kväll, men efter ungefär en timmes total frustration och värre huvudvärk än jag haft de senaste två dagarna så gav jag faktiskt upp. Jag ska ta itu med det idag, men jag orkade helt enkelt inte mer igår. Jag blir galen när jag gör exakt likadant som jag gjort med alla dom andra fotona, och ändå funkar inte just de här enstaka. Frustrerande!

*

Nu ska jag koka lite kyckling till lilleman innan jag gör något annat. Han har ett litet problem som jag aldrig har förstått vad det är. Jag ger honom två olika sorts foder, ett torr- och ett mjukfoder som jag blandar. Och blandar gör jag helt enkelt därför att han inte klarar av enbart torrfodret, han spyr upp det inom några minuter. Men idag var mjukfodret slut, så nu på morgonen blandade jag i en liten liten aning kattmat bara för att blanda med nåt. Det gick inte alls. Han spydde precis upp hela frukosten i vår soffa. *suck* Jag förstår inte det där. Det är ju så himla lite mjukfoder jag blandar i annars, och då går det hur bra som helst, men inte utan..då kommer det upp direkt.

*

Hur som helst, hoppas ni får en fin måndag och på återseende lite senare. Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Men så söt liten hund du har….

 2. va konstigt att han bara kräks upp de… Go morron, förresten!

  Kanske går de bättre om du blöter upp torrfodret innan han får de? Vad ger du för foder?

  Denna foderfråga är ju så enorm… finns massa tips, idéer och annat.. ibland på forum-sidor brukar de ju till å med uppstå bråk i frågan om foder. Men alla vill ju bara väl egntligen, vi vill ge våra hundar det bästa… men det finns ju mycket som är de bästa (vilket vissa verkar ha svårt å förstå).. alla hundar är ju olika å då passar olika saker olika hundar..
  Oj, va jag kom av spåret nu…. (kliar mig i huvudet)

  Här blir det födelsedagstårta idag, Saga fyller 1år *ler*
  Tiden går så himla fort….

  KRAM på er

 3. Cherlindrea säger:

  C: Ja, jag vet faktiskt inte alls varför han gör så. Jag brukar blöta fodret också, även när jag har mjukfoder i, och då funkar det bra. Men inte om jag bara kör på torrfoder med vatten, då får han upp det. Innan jag började med mjukfodret så blandade jag torrfodret med filmjölk och det gick också jättebra, så jag fattar inte varför han inte kan äta enbart torrfoder.

  Jag håller med dig, det är verkligen en djungel det här med foder, och jag har också varit med om värsta diskussionerna på forum ang. detta. Men vi har en person på Chiforum som är otroligt duktig när det gäller allt som har med foder att göra och hon brukar hjälpa och råda oss alla numera. 😀 Jag ger Loxy Nutro Choice Lamb & Rice torrfoder som är bra för hans känsliga mage och dessutom bra för att hålla nere vikten på honom men ändå ge honom det han behöver av allt han behöver, vilket lightfoder sällan gör + att jag ger honom Natures Diet färskfoder, mjukmat som är speciellt noga framtaget med högt kött- och näringsinnehåll och inga tillsatser eller konserveringsmedel eller en massa vatten som tyvärr många våtfoder har. De här har jag börjat med efter råd från den här personen och hon är verkligen påläst. Inte just bara om olika fodersorter, utan mer egentligen om vad hunden behöver i sitt foder. Är du intresserad så kolla hennes sida här. Där finns massa intressant information. 😀

  Men nu kom jag verkligen också på avvägar…*skratt*
  Jättegrattis till söta Sagatösen! 😀 Jag ska förstås kika in hos er och säga grattis också! =))
  Kramizar!

 4. Cherlindrea säger:

  Christina: Tack så mycket. 😀 Han är verkligen min lilla ögonsten. 🙂

Kommentarer är stängda.