Allmänt

Brännässlor?

loxy11

 

Hej på er därute i ösregnet!

Jag ville bara berätta att det inte verkar vara något farligt med Loxy, även om jag fortfarande inte riktigt förstår vad som irriterar honom. Han har inga svullnader nånstans, och verkar pigg och glad som vanligt. Men nånting är det som irriterar honom på nosen eller någonstans i ansiktet, och jag har mina misstankar om att lilleman kan ha varit för djupt med snoken bland brännässlor eller något liknande. Och det kan säkert göra nog så ont, det känner man ju själv till. Jag hoppas att det var det i allafall, men eftersom han inte visat några tecken på andra problem på hela dagen så låter jag det bero nu. Och håller tummarna. Getingstick eller ormbett borde ju i rimlighetens namn ha visat sig vid det här laget.

 

cutecolorsloveicon3

 

Ja, vädret har ju inte blivit roligare under dagen precis, så något uteliv att tala om har det inte varit idag heller. Jag har suttit och redigerat foton för Hräsvelgs hemsida nästan hela dagen, det har blivit en hel del som har samlats på hög som ska upp där nu. Jag får uppdatera den i omgångar, annars lär den inte bli klar förän till hösten nångång.. *s*

 

cutecolorsloveicon3

 

Men nu ska jag flytta ut i köket en stund och fixa lite med dagens efterrätt. Det blir Panna Cotta med vit choklad och hallon idag. 😀
Och till middag blir det grönsaksbiffar med broccoli och Karl Johansvampsås. Finns det inget annat roligt att hitta på, så får man väl äta gott i allafall. 😉

 

cutecolorsloveicon3

 

Må så gott alla, och ha en mysig fredagskväll!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Stackars lilla gubben, hoppas det går över snart och att vi får gott väder i helgen:)

    Liseberg?

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Jaa verkligen! Nu börjar man bli mer än lovligt trött på det här vädret! Ja, jag skulle verkligen vilja dit, men Håkan jobbar på lördagen. Är vädret bra så kanske på söndag. Det gäller ju hundvakt också, lilleman får ju inte följa med in där tyvärr.

    Ska du dit själv?

Kommentarer är stängda.