Allmänt

Strul med modemet idag igen…

loxysommarmorgon1

 

Ja, god morgon är väl lite väl sent att säga kanske… 😉

Men jag har haft problem med mitt förbaskade modem idag igen. Det har helt enkelt inte gått att komma ut på nätet, och uppkopplingen har pendlat fram och tillbaka mellan på och av. Bilder har inte gått att ladda upp alls, och telefonen har legat nere. Förbaskade ComHem! Vad är det för fel på den här skiten egentligen? *suck*

 

cutecolorsloverack1

 

Men nu verkar det fungera igen – i allafall för stunden. Så jag får passa på att slänga in ett inlägg medans det går.
Vi har bara slöat idag, suttit på balkongen med först morgonkaffet och sedan tände vi grillen och grillade några korvar till lunch. Såå himla mysigt och vädret är helt underbart! 😀 Ikväll ska vi hem till några vänner på grillkväll och det ser vi också fram emot.

 

Konstigt nog så har jag ingen som helst träningsvärk idag efter min skogstur igår. Jag var helt säker på att jag skulle vara helt ledbruten, ovan vid ridningen som jag är numera. Men icke – ingen värk, ingen överdriven trötthet. Jag måste ha fått superenergi av gårdagens friluftsliv…hehe!

 

Men nu ska jag ta hand om mina blommor härute på balkongen och ge dom lite vatten och näring, och så ska alla pelargoner få komma ut i solskenet. Jag har egentligen ingen lust att göra nånting idag, det är så himla skönt att bara sitta och slöa under parasollet. Men jag känner mig alldeles för onyttig nu, så någonting måste jag i allafall få gjort. 😉

 

Hoppas ni har en riktigt härlig dag därute i värmen och solen alla.

På återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...