Allmänt

Frukost i Härnösand

harno15

 

God morgon på er alla!

 

Då har man vaknat och hunnit äta första frukosten i Norrland. 😀
Trots att vi var toktrötta igår kväll, så vaknade vi redan klockan sex i morse. Men då somnade vi faktiskt om igen, så först klockan åtta gick vi upp och kilade upp till Håkans föräldrar för att dricka kaffe.

Det blev ganska livat för Håkan och hans far igår kväll, som alltid när hans pappa plockar fram grogglasen för att fira äldsta sonens besök. 😛 Faktum är att för oväxlings skull var det jag som satt kvar uppe med tekopp och hembakade kakor tillsammans med ”svärföräldrarna”, medans Håkan gick och lade sig. *s*  Idag mår han dock bra igen… ganska i allafall…;-)

 

Men nu ska vi fixa i ordning oss här och sticka iväg till Dollar. 😀 Det är standard när vi är här uppe, eftersom det inte finns nere hos oss. Jag vet faktiskt inte om det finns någon annan stans än här i Härnösand, men det låter jag vara osagt. Det är hur som helst en ”billighetsbutik” där man kan ha tur att hitta riktiga guldkorn om man har lite tålamod. Jag köper faktiskt alltid mina nylonstrumpor och liknande här, för ungefär ett halvår åt gången. 🙂

 

Sen ska vi även ut till en handelsträdgård och köpa blommor. Håkans svägerska fyller år idag, så i eftermiddag bär det av ut till underbara Hästviken på fika. Men det blir inte förän senare som sagt, så jag återkommer säkert en sväng innan dess.

 

Ha en jättefin dag alla, och hoppas ni har lite roligare väder än vad Härnösand bjuder på idag. Men vi håller tummarna för lite bättre framåt helgen.

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hej!

  tänkte tipsa dej om en bra sida,om du vill få fler besökare till din blogg.Busenkelt! gå in här och kika
  http://www.viraltrafik.se/?riccan

  Grymt snygg blogg föressten..*avis*
  ha en bra dag 😀

 2. säger:

  Just det, hoho.. nu blev jag påmind, måste äta frukost ju! Helt glömt bort 😛

 3. säger:

  Är det Dollarstore du menar? Det finns i Gävle, Sandviken mm Varje gång vi åker upp till Astos släkt brukar vi åka dit. 🙂

 4. Cherlindrea säger:

  Ewa: Ja, just det – så heter det ju. *skratt* Vi säger alltid bara Dollar. 😛 Men då finns det kanske på ännu fler ställen. Jag passar alltid på att köpa upp billiga Dollar-prylar när jag är här uppe. 🙂

Kommentarer är stängda.