Allmänt

Några Vill Ha-saker till höstmörkret.. :-)

hostkop2

 

Jag har roat mig med att sitta och kolla lite på nätet efter nya höstkläder ikväll. Min garderob är sorgligt ouppdaterad har jag kommit på. 😛

Jag skulle bland annat vilja ha tag i lite nya blusar som inte är så extremt somriga som dem jag har nu, och de här två som jag hittade på Stella Kei Store tycker jag var riktigt söta.

Den vänstra står som skjorta, men i mina ögon är det nog lite mer blus. Dock har jag inte riktigt förstått hur dom bedömer huruvida ett plagg är en topp eller en tunika eller en blus för många gånger ser dom exakt likadana ut i modellen. 😉

Den här är i allafall av märket Pepe Jeans och heter Pom, och den blir din för 598:-.
Den andra blusen, ”Isobel”, är en blus 😉 och kostar 599:-. Båda två hittar du på
Stella Kei Store.

 

hostkop3

 

Den här svarta blusen med trekvartsärmar tyckte jag också om. BZR kallar den dock en topp, 70Now, och den klickar du hem för 899:-, också på Stella Kei Store.

Jeans är något jag definitivt behöver nu i höst, särskilt med tanke på att jag lyckades spräcka mina favoriter både på knäna och till sist i baken i somras på hundutställningen här i Borås. 😛 
De här jeansen från Rock & Republic är ett par riktiga Vill-Ha, men priset är kanske en liten smula högt – 4799:-. 😉 Men ååhh så snygga!

 

hostkop5

 

Däremot funderar jag starkt på att klicka hem de här svarta jeansen, Denimbirds Alex för 899:-. Ett lite rimligare pris, och då kan jag köpa ett par blå också. 😉  Både jeansen och den svarta topen kommer som de andra plaggen från Stella Kei Store.

 

hostkop7

 

Jag gillar trekvartslånga ärmar, och den här vita tyckte jag var supersöt! Med rätt kombination så funkar ju faktiskt vitt året om. Den här topen, Lara, kommer från BZR och kostar 999:-.

Skjortan, med det klingande namnet Petite Grey från Dr Denim kostar 399:-. Ett fräscht vardagsplagg som är lite som ett mellanting mellan blus och skjorta. Båda plaggen från Stella Kei Store.

 

hostkop6

 

Det här plagget är jag en smula tveksam till. Jag både tycker om det och inte tycker om det. Jag kan tänka mig att det kan vara riktigt snyggt i rätt kombination, men jag vet inte om jag skulle klicka hem det, för det känns som det är ett plagg som jag skulle vilja prova först.

Det är en lite udda variant av cardigan, Movement, från MbyM och du hittar även denna på Stella Kei för 599:-

 

hostkop4

 

Vinterskor för alla tillfällen, även kalla hundpromenader. 🙂

Jag funderar starkt på att köpa mig ett par Uggs i år. Jag har inte riktigt vant mig vid utseendet på dem än, det verkar ta en himla tid tydligen. *s* Men jag har hört att dom ska vara sjukt sköna, och varma på vintern, och dom ser onekeligen riktigt sköna ut. Jag gillar den här ljusbeige färgen mest, men dom finns i flera andra färger.

Du hittar dom på BRANDOS.se för 1999:-

 

Och sist, men definitivt inte minst – jag måste köpa mig ett par nya gummistövlar!

Jag fick ju ett par rosablommiga stövlar förra året, men kvalitén på dem hade tyvärr en hel del övrigt att önska. Jag har ju inte direkt gått omkring i vildmarken med dem, utan mest haft dem på snälla promenader med min lilla hund. Men båda stövlarna har spruckit framtill, precis där stöveln böjer sig när man går. Hur länge har jag haft dem? Ett år? Man tycker ju att ett par gummistövlar skulle hålla lite längre än så liksom.

 

hostkop1

 

De här söta stövlarna hittade jag på Have2Have och just nu har dom rea på en massa skor där. De här stövlarna är sänkta från 598:- till 400!

Det här är inte den stöveln jag egentligen är på jakt efter, som är helvit med snörning endast en bit upptill, och snörena, eller banden, är färgade och mönstrade, bland annat rutiga. Men jag kan inte hitta dem någonstans! Jag har letat som en tok på nätet, och jag vet att jag har sett dem nånstans, men jag minns inte vart. Jag har även sett dem i olika inredningsreportage, men där står inte köpstället med eftersom de bara fungerar som rekvisita där. Så skulle någon veta vilka jag menar och vet vart dom finns, så snälla – tipsa mig! 😀

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jättesnygga saker du har valt ut 🙂

Kommentarer är stängda.