Allmänt

Regn och rusk idag…

loxymorgon103

 

God morgon på er!

 

Ja, det var ju som sagt det här med varannandagsväder…

Idag öser regnet oavbrutet ner och det blåser som 17! Riktigt surt idag, man får onekeligen känslan av höst när man tittar ut.

Hoppas ni hade en bra dag igår alla. Det regnade ju lite av och till då också, men det var riktigt skönt ändå, och balkongdörren stod öppen  här hela dagen. Jag hade min mor här från tidigt förmiddag till sen eftermiddag och vi hade fullt upp hela tiden. Jag fick nämligen ett ryck och bestämde mig för att möblera om här hemma. 😛 Inte ”organisera om” som jag vanligtvis brukar göra, utan en total ommöblering. Den främsta orsaken till det var från början att jag var tvungen att försöka fixa till någon slags arbetshörna att sitta och fixa med naglar, men sen fortsatte jag av bara farten så både arbetsrummet, hallen och köket fick sig en ordentlig släng. *s* Men det kändes riktigt kul och gör det lite roligare att bo kvar här medans man går och väntar på en ledig lägenhet i drömområdet. 😉

 

Idag hade jag tänkt att utnyttja den nya arbetshörnan, och något ”uteliv” är knappast på tapen idag ändå. Loxy har inte vaknat än, och jag är övertygad om att det beror på att han har hört mot fönstren hur det regnar ute. *s* Det kommer bli katastrof när det är dags att gå ut..hehe! Jag får ta på honom regntäcket och sen är det bara att hålla sig under balkongerna för att få honom att ens göra sina morgonbehov. Snacka om att hata regn. Jag trodde jag var värst, men min hund är värre. Haha!

 

Hoppas i allafall att ni får en fin dag idag. Jag törs inte längre lova att jag ska blogga lite mer, för den sista tiden har det kommit så himla mycket i mellan. Men jag ska göra ett försök i allafall. 😉 Men först av allt ska jag ta mig en runda bland favvobloggarna. För det vill jag säga, att även om jag inte kommenterat så mycket hos er den sista tiden, så tar jag mig en stund varje dag och vandrar runt hos er. 🙂

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon!!

  Ibland har man verkligen perioder då man har fullt upp precis hela tiden. Tur att det inte är för jämnan 🙂

  Här uppe i Stockholm är det blåsigt och mer höstväder än sommar 🙁 Men det har sin charm också så jätte ledsen är jag inte. Man kan ju alltid piffa till lite hemma då som du gjorde igår med ommöblering:)

  Ang. äppelklyftaren så är min personliga åsikt: Helt suverän!!! super smidigt och enkelt att dela äpplen i klyftor. Dessutom så blir man av med kärnhuset. Perfekt till äppelpaj.

  Hoppas att du får en toppen dag och helg!!

  Många kramar Helén

 2. säger:

  Här öser regnet ner. Dt bådar inte gott inför morgondagens utställning i Högbo. Men förhoppningsvis lyser solen i Gästrikland!! Kram kram!!

 3. Hej vännen.
  Nu är hösten här på riktigt.
  Regnet öser ner och det blåser stormvindar.
  Heheh Revo blåste omkull innan när han skulle kissa.
  Hahah han tittade så snopet på mig precis som om det
  var jag som puttade honom hahaha.

  Hoppas ni får en riktigt go kväll.
  Kram Ida & Revo

 4. ville bara önska er en trevlig helg! Jag är sjuk idag med, så därför har jag inte surfat runt bland bloggarna å här hos dig. Hoppas jag inte gått miste om nått (funderar)?!

  Kram på er

Kommentarer är stängda.