Allmänt

God morgon ute i stugorna..

morgonkaffe13

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag, och jag vaknade i morse med bara liiite huvudvärk. 😀 Förhoppningsvis blir det inte värre än så här om jag tar det lite lugnt. Problemet är bara att ta det lugnt. *s* Jag har ju massor som jag vill göra, speciellt eftersom jag blir hindrad av den där förbaskade migränen gång på gång. Nu vill jag komma igång! Men jag får väl ta en bit i taget och se hur mycket jag klarar av idag. 🙂

 

Lilleman var morgontidig idag av nån anledning och jagade upp mig ganska tidigt, så vi har redan varit ute på vår första tur. Det var riktigt skönt ute idag trots att det är mulet och grått. Men det känns så där höstfriskt i luften, och även om jag inte tycker att vi har fått tillräckligt med sommar i år, och inte direkt längtar till hösten, så kan jag i allafall uppskatta vissa delar av den. Dofterna ute i skogen just nu är helt underbara! 🙂 Jag hoppas regnet håller sig undan idag så vi kan ta ytterligare en skogspromenad, lilleman och jag.

 

Men nu ska jag dricka lite kaffe till och sen är det dags att hoppa in i duschen innan jag mjukstartar lite här hemma med mitt pyssel. 😀

Ha en riktigt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hehe jo kvällsmackorna var alltid lika spännande när man kom hem. Det var olika saker för varje dag 🙂 Sista tiden så sprang alltid sajja till kylskåpet först för hon var lika nyfiken hon. haha 🙂

    Det där blogginlägget var verkligen hemskt. Om hundkäkar låser sig på det viset så känner man sig ännu mer maktlös. Jag har haft tanken på hur jag ska sparka till den eventuella hunden som /om får tag i Boss någon gång för att få honom att släppa men tydligen skulle det vara länlöst i ett sånt ögonblick. Usch! 🙁

    Apropå ingenting: Har du rosa köksgardiner jag kan låna? Jag ska inreda mitt kök i rosa nu 🙂 Ring gärna ikväll om du har tid.
    Ha det s bra idag. Puss

Kommentarer är stängda.