Allmänt

Härlig kvällstur till Westerngaraget!

western12

 

God kväll på er alla!

 

Jag har haft fullt upp hela dagen här, så jag har inte hunnit sätta mig vid datorn förän nu. Först på förmiddagen kom kompisen Veronica hem till oss med ett flak färska ägg som jag hade ”beställt” när hon skulle ut till sitt ”äggställe” och köpa. Och vi blev naturligtvis stående och tjattra hur länge som helst på parkeringen. 😛 Sen kom min farbror upp på en fika och för att lämna lite filmer, och vi blev också sittandes och prata hur länge som helst förstås. 😀 Ja, sen var klockan runt 17 och det började bli dags att plocka fram mc-kläderna. Idag ansåg jag mig nämligen tillräckligt frisk för att åka med på en tur, som ikväll gick till härliga Westerngaraget. 😀

 

Det har ju, som säkert alla har märkt, varit kanonväder hela dagen och kvällen var inget undantag. Loxy fick följa med ikväll, eftersom jag inte hade nån hundvakt, men det är en lagom tur för honom ut Westerngaraget. Så väl förpackad i filtar och nedstoppad i hundryggsäcken så bara nosen stack upp satt han och kikade på utsikten bakom ryggen på Håkan, medans jag satt bakom och höll koll på honom. 🙂 Han väcker onekeligen en smula uppmärksamhet när vi kommer nånstans och jag packar upp honom ur väskan. *skratt*

 

Jag har ju pratat mig varm för Westerngaraget tidigare, och för er som ännu inte varit där och bor i närheten, så kan jag tipsa er om lördagen den 5 september. Den dagen firar Westerngaraget 2-årsjubileum med en massa roliga jippon därute. Det kommer med all säkerhet bli en himla massa folk, och dessutom går årets tur för Barncancermilen ut dit i år, så fram emot halv två-tiden kommer alla mc-åkare som sluter upp vid Lugnets Mc i år att dyka upp ute i Rångedala.

 

Klicka på bilden nedan så kommer du till Westerngaragets hemsida där du kan kolla hela programmet för dagen, vad som kommer att hända och vilka som kommer att vara därute.

 

ny20bild1

 

Men här kommer lite foton från kvällen därute, och det var en massa folk där ikväll. Massa snygga bilar och motorcyklar att gå runt och titta på, och mängder med besökare – både vuxna, barn och hundar. Det är verkligen ett härligt ställe! 😀

 

western21

 

En god köttbullemacka valde jag till fikat ikväll. Till Loxy’s stora frustration… eftersom han bantar…hehe! 🙂

 

western31

 

Underbart väder! 😀

 

western41

 

western51

 

Ett par av alla läckra bilar på parkeringen..

 

western61

 

Inte världens bästa bild i motljus, men man ser lite hur mycket folk det var därute. Vi är ju alltid därute kvällstid, och solen står ju liksom på samma ställe då varenda gång – rakt över taket – så jag får aldrig nån riktigt bra bild över stället från det här hållet.

 

western71

 

western81

 

western91

 

western101

 

Några av hojarna uppställda.

 

Vi var inte hemma förän fram emot halv nio ikväll, men det var verkligen en härlig tur!

Och jag köpte en helt underbar sak i den fina butiken där ute, som jag visa i morgon när jag har fotat den. Till Håkans stora fasa kom jag utsläpandes på tre pappkassar fulla med grejer i från butiken. Han höll på att svimma. *Gapskratt* Men i själva verket var det bara ett skämt för att driva lite med min shoppingrädda sambo..hehe! Tjejen i butiken packade ner en massa papper och annat så jag kunde gå ut och skrämma slag på honom. 😀 Varför bad jag ingen fota hans min när jag kom…haha!

 

Nu ska jag äta en toast med smörstekta kantareller och mysa lite i soffan med mina pojkar.

Må så gott alla och ha en jättefin kväll!

På återseende i morgon.

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Underbar sommarkväll! Ser riktigt hur Loxy fixerar den där köttbullemackan med blicken:)

  2. säger:

    Jaså det blev ingen grädde från bordet till loxy denna gången? Hehe 😉

Kommentarer är stängda.