Allmänt

Natti natt alla!

loxynatt5

Det blev ”United 93” på 3:an ikväll för oss, som vi visserligen har sett tidigare men det är ju en bra film – ännu mer när man vet bakgrunden till den. Nu när jag satt och tittade och mindes tillbaka till den dagen, den 11 september 2001, så är jag sjukt tacksam trots allt att det var så struligt och mycket kontroller bara att flyga från Landvetter till Umeå i somras. Man tror kanske inte att något sådant ska hända i lilla Sverige, men å andra sidan tror jag inte att dom trodde det i USA heller när dom vaknade den morgonen. Det kom verkligen som en total chock utan minsta förvarning.

Nu ska vi kika klart på kvällens avsnitt av ”Criminal Minds” på 5:an och sen är det dags för sängen, i allafall för min del. Jag är toktrött ikväll av någon anledning. I morgon ska jag sätta igång med grafiken till min systers bloggheader och så ska jag nog baka något tror jag. Semlor kanske…;-)

Hoppas ni har haft en mysig söndagskväll och får sova gott i natt. Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Vilken fin blogg du gjort och vilket otroligt arbete du lagt ner!
  Ska ändra på mina favoriter till denna sida,
  Ha det gott! Kram Ali

 2. Tänk så härligt det ser ut när hundar och katter sover:)

 3. Cherlindrea säger:

  Tack Ali! 😀 Vad kul att du hittade hit innan jag raderade den gamla bloggen. Fast jag hade nog gett dig en liten hint annars. 😉
  Kramar om!

 4. Cherlindrea säger:

  Monica: Ja, visst gör det. 🙂 Och sovbilder är väl det jag har mest av på min tröttgök.. *skratt*

Kommentarer är stängda.