Allmänt

Snön kom i natt…

vintermorgon11

God morgon på er!

I natt kom vintern tillbaka. När jag kikade ut i morse var det vitt ute, men det är plusgrader så man vet ju inte hur länge det får ligga kvar. Blir det varmare så töar väl allt bort igen. Vackert är det dock, och det blir ju så mycket ljusare när snön lyser upp i vintermörkret.

Jag funderade ett tag på om jag skulle sticka in till Knalleland en sväng idag, men jag ska börja med att jaga det jag är ute efter på nätet tror jag. Lite enklare än att springa från butik till butik… 😉
Jag vill nämligen ha ett grillbord, eller grillplatta eller vad man nu ska kalla det… En sån där elektrisk som man ställer på bordet och steker eller grillar kött, grönsaker eller andra saker på medans man sitter vid middagsbordet. Jag har ju sett såna på massor av ställen tidigare – när jag inte skulle ha någon. Men just nu har jag ingen aning om vart jag ska hitta dem. Så det blir till att beta av alla lämpliga ställen en efter en och se vad dom har för något. Är det någon som har nåt tips på en sån här, så får ni jättegärna skriva några ord. Vore kul att höra om de är så bra som jag har fått för mig. 😉

Ha nu en bra måndag alla och må så gott! På återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...