Allmänt

Fortfarande försvunnen… :-(

loxytavla8

 

Hej på er!

 

Ja, inte känns det som någon vidare god morgon för min del idag. Min första tanke när jag vaknade var min förlovningsring, och precis som Lori skrev i en kommentar i gårdagens inlägg, så handlar det ju inte främst om det ekonomiska värdet här, även om jag är grymt frustrerad över att vi slutat ha våra ringar försäkrade som vi haft i alla år. Nej, främst handlar det förstås om det känslomässiga värdet, och även om jag får en ny ring, så kommer det ta tid innan det känns naturligt för mig.

 

Jag har varit ute i regnet hela morgonen och letat. Det är fullkomligt omöjligt att den skulle ligga någonstans på gräsmattan nedanför, jag har gått igenom området med lupp! Det är dessutom ett område med kort kort gräs och en kort tät mossa, så hade ringen  hamnat där så hade jag garanterat sett den. Den hade bara lagt sig uppepå.

Utanför gräsmattekanten är det dock värre. Där är gräset decimeterhögt och en liten bit ut börjar blåbärsriset. Det är slyigt och fullt med små buskar och snår, och just där hittade jag förstås brödet jag slängt ut till fåglarna. Så är den där nere så är det troligtvis någonstans bland allt ris den finns. Om inte – den tanken slog mig när jag gick där nere i regnet och letade.. Igår satt jag på balkongen och såg att några skator hittat till matplatsen. Och ja, tjuvaktiga skator har man ju hört talas om förstås… Så det är ju inte helt omöjligt att min ring ligger i ett skatbo just  nu. Och då är det ju helt kört förstås.

Vaktmästaren skulle dock kolla lite extra när han ska ut där och klippa gräset, och själv ska jag ut en sväng till, men först när solen kommer. Kanske, kanske kan man se blänket i ringen i solljuset. Om den finns där…

 

***

 

Nu ska jag byta om till lite torra kläder och försöka få mitt hår torrt, och sen ta en kopp varmt te.

Ha en mysig dag alla, och bit ihop – snart kommer nog sommaren. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Det har något med tvättmasikinen och tvättkorgen att göra tror jag…

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Jag önskar verkligen att det vore så. Men jag har kollat igenom maskinerna och tvättkorgen, plus all tvätt jag hanterade under dagen. Trots det gjorde jag samma sak igen nu när jag läste din kommentar, men tyvärr. 🙁 Inga andra känslor..?
    Kramar!

Kommentarer är stängda.