Allmänt

Mamsens goda kvällsmackor… :-)

eveningfood1

 

God kväll på er alla!

 

Vi fick lite sol längre fram på dagen till sist. 😀 Ute på balkongen var det riktigt skönt när solen låg på även om termometern inte stod så högt. Själv har jag legat och somnat av och till på soffan i flera timmar på eftermiddagen. Jag var helt utslagen och kunde bara inte ta mig upp, hur mycket jag än försökte. Jo, jag var ju uppe några gånger för att ge djuren mat, rastturer osv, men sen föll jag ihop på soffan igen. Nu på kvällen dök min goa mamma upp efter att ha försökt nå mig på telefon hela dagen. Det kan knappast ha varit särskilt givande för henne att prata med mig, för jag bara somnade mitt i samtalet hela tiden. *skratt* Men till slut satte jag mig upp och hade lite lättare för att hålla mig vaken. 😛

Mamma hade nämligen med sig tokgoda nybakta havrefrallor, fyllda med sallad, gurka, tomater, salami och philadelphiaost – såå himla goda! Så medans jag försökte kvickna till på min soffa så kokade mamsen te och dukade fram kvällsmat som vi har suttit och njutit av nu. 😀 Det passade mer än bra efter en vilodag så här. =))

 

Men nu ska jag faktiskt hoppa i säng för natten ändå. Jag är fortfarande idiottrött, så jag har förmodligen bara tagit igen lite sömnskuld idag. Hoppas nu bara att jag får sova i natt. Det spelar ingen roll om jag sover på dagen eller inte – det är lika svårt att sova på natten ändå, oavsett hur jag gör. Så det är bara att hålla tummarna. 🙂

 

Hoppas ni haft en bra dag i allafall. Nu har jag hört nåt stolpskott till meterolog igen som återigen lovar att sommaren kommer i morgon, så man kan ju alltid hoppas. Hoppet är ju helt klart det sista som dör. 😉

Ha det så gott alla, och på återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    grått och kallt på morgonen, sol på eftermiddagen.. igen kanske? Sov gott!

Kommentarer är stängda.