Allmänt

Dagens Inköp – Asus Eee PC 900

asus1

Nu har jag varit på Helenes Beauty Center och fixat till håret och är lika nöjd som förra gången. smiley Men idag gick det inte på några 1400:- i allafall. *s* Men 720:- kostade ändå kalaset, så helt gratis är det ju inte förstås. Men det blir bra, och i det här fallet tycker jag det är huvudsaken. (vad vitsig jag var där då…Ha ha..smiley)

Loxy’s sele hade däremot inte kommit idag tyvärr, så jag får hoppas på måndag i stället. Men i stället åkte vi iväg till Siba efter frissan för att införskaffa en sån här liten pärla som den här ovan. Jag såg den i ett reklamblad i morse och insåg direkt hur otroligt praktisk den skulle vara. Bara att stoppa i handväskan och ta med sig vart som helst. Den ska få bli min lilla bloggdator. smiley Det är en Asus Eee 900 och den är verkligen pytteliten. Bara 9 tums skärm, dock widescreen, men den kommer att funka jättebra till de ändamål jag har tänkt mig. Däremot är den alldeles för liten för att lägga in massa program i, eller redigara foton eller annat grafikjobb med, men det gör jag ju ändå i den andra laptopen eller den stationära datorn. 2990:- kostade den på Siba och man kan även köpa den på nätet.

Nu ska jag utforska den lite och se om jag klarar av Linux operativsystem, det har jag aldrig testat förut. Men det ska nog inte vara några problem. Det ska bli kul att se hur den fungerar. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...